Tilbud

Rangle i træ

119,00 kr. 95,20 kr.

Rangle af gummitræ med kugler der afgiver lyd, som stimulerer barnets høresans. Den er helt uden skadelig kemi og af 100% natur-materialer, så den kan tåle at blive suttet på, bidt i og kastet rundt med.

Læs mere →

På lager

Varenummer (SKU): 1507106 Kategori:
Brands:Plan Toys

Beskrivelse

Rangle i træ med to trækugler der giver lyd, når den rystes. Ranglen er designet, så den passer i en babyhånd og stimulerer og udviklet barnets finmotorik og høresans.

Ranglens kugler er malet med soyamaling og limet med formaldehyd-fri lim. Ranglen er helt uden skadelig kemi og af 100% natur-materialer. En rangle i træ kan tåle at blive suttet på, bidt i og kastet rundt med af baby og har en høj kvalitet, som kan holde i flere generationer.

Gummitræet der bruges til fremstilling af ranglen, stammer fra de træer, der ikke længere kan produceres naturgummi fra (som normalt brændes). Træet fældes ikke, men der tages “stykker” af træet.

Ranglen leveres i en papæske af genanvendt pap.

Se også vores stofbleer i GOTS-certificeret økologisk bomuld.

Plan Toys er et firma med fokus på bæredygtighed, de bruger naturlige materialer i al deres legetøj. Plan Toys går meget op i, at lege tøjet fremmer kreativitet og fantasien hos børn. Plan Toys støtter og står for flere velgørenhedsorganisationer og begivenheder, og bruger næsten kun lokale materialer fra en radius på 30 km omkring fabrikken i Thailand.

Yderligere information

Størrelse8 × 8 × 1.5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rangle i træ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...