Tilbud

Stofble i økologisk bomuld

44,95 kr.35,96 kr.

Stofbleer i GOTS-certificeret økologisk bomuld – perfekt til nærmest alt omkring den lille baby. Kan bruges som gylpeklud, solskærm, tæppe, underlag eller som stofble.

Ved køb af min. 5 stofbleer, nedsættes prisen til kun 39 kr.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507104 Kategori:
Brands:Filibabba

Beskrivelse

En stofble i GOTS-certificeret økologisk bomuld fra Filibabba er et “must have” for småbørnsfamilier. De er anvendelige til mange forskellige formål, og er af en så god kvalitet, at de kan holde i mange år.

Stofbleer kan bl.a. benyttes som gylpeklude, underlag, soldække, eller som navnet indikerer – som stofble. Stofbleen kan også bruges i spisesituationer, når maden ikke længere opholder sig på tallerkenen.

Se også vores udvalg af service og hagesmække til børn

De er bestemt også et hit til rengøring og som genanvendelig gaveindpakning – fx kan barselsgaven pakkes ind i en stofble, og hermed kan ALT fra gaven bruges.

Ved køb af 5 stofbleer eller mere, nedsættes prisen til kun 39,00 kr. pr stk.

En stofble fra Filibabba er i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld, og dermed fri for kemi. Stofbleerne i farve bør vaskes ved lave temperaturer, så de ikke bleges med tiden. Dog kan de sagtens holde til en vask med håndklæder og viskestykker på 60 grader.

Vi kan slet ikke få armene ned over hvor skønne de er – og kan kun give dem vores bedste anbefaling.

Filibabba er en dansk virksomhed der laver legetøj, tøj og andre ting til babyer og børn. Filibabba går op i god kvalitet, har respekt for miljøet, og går op i at holde designet og materialer i et nordisk design.

Yderligere information

Farve

Hvid, Gul, Lyserød, Lyseblå, Grå, Grøn, Mørk blå

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stofble i økologisk bomuld”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...