Tilbud

Træbil

139,00 kr.111,20 kr.

Træbiler lavet af gummitræ fra Plan Toys. Bilerne er malet med soyamaling og limet med formaldehyd-fri lim. Dermed er de helt fri for skadelig kemi og kun i natur-materialer.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507105 Kategori:
Brands:Plan Toys

Beskrivelse

Træbil i gummitræ fra Plan Toys i forskellige designs. Bilerne har forskellige funktioner og er skønne at lege med. Enhver dreng vil elske en træbil.

Træbilerne er malet med soyamaling og limet med formaldehyd-fri lim. Bilerne er helt uden skadelig kemi og af 100% natur-materialer.

Gummitræet der bruges til fremstilling af legetøjet, stammer fra de træer, der ikke længere kan produceres naturgummi fra (som normalt brændes).

Træbilerne leveres i en papæske af genanvendt pap.

Til den helt store jule- eller fødselsdagsgave har vi også en stor brandbil eller gravko lavet i træ. Sjov at lege med og pynter på værelset.

Plan Toys er et firma med fokus på bæredygtighed, de bruger naturlige materialer i al deres legetøj. Plan Toys går meget op i, at lege tøjet fremmer kreativitet og fantasien hos børn. Plan Toys støtter og står for flere velgørenhedsorganisationer og begivenheder, og bruger næsten kun lokale materialer fra en radius på 30 km omkring fabrikken i Thailand.

Yderligere information

StørrelseN/A
Variant

Skraldebil, Bulldozer, Brandbil, Rendegraver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Træbil”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...