Træklodser

429,00 kr.

Træklodser i gummitræ med farver, billeder, bogstaver og citater. Klodserne stimulerer finmotorikken og fantasien hos barnet.

Læs mere →

På lager

Varenummer (SKU): 1507111 Kategori:

Beskrivelse

Bæredygtige træklodser fra samarbejde mellem Filibabba og Plan Toys. Træklodserne er dekoreret med citater, farver, bogstaver og billeder, og samlet på den ene side danner de en hval.

Klodserne kan bruges til at bygge med, stave eller danne billeder. Leg med klodserne fremmer finmotorikken og lader barnet bruge sin fantasi.

Træklodserne er i gummitræ og er malet med soyamaling. Klodserne er helt uden skadelig kemi og af 100% naturmaterialer. Klodserne kan tåle at blive suttet på, bidt i og kastet rundt med af børn og har en høj kvalitet, som kan holde i flere generationer.

Gummitræet, der bruges til fremstilling af træklodser, stammer fra de træer, der ikke længere kan produceres naturgummi fra (som normalt brændes). Træet fældes ikke, men der tages “stykker” af træet.

Klodserne leveres i en bomuldspose.

Se også byggeklodserne fra Plan Toys.

Filibabba er en dansk virksomhed der laver legetøj, tøj og andre ting til babyer og børn. Filibabba går op i god kvalitet, har respekt for miljøet, og går op i at holde designet og materialer i et nordisk design.

Plan Toys er et firma med fokus på bæredygtighed, de bruger naturlige materialer i al deres legetøj. Plan Toys går meget op i, at lege tøjet fremmer kreativitet og fantasien hos børn. Plan Toys støtter og står for flere velgørenhedsorganisationer og begivenheder, og bruger næsten kun lokale materialer fra en radius på 30 km omkring fabrikken i Thailand.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Træklodser”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *