Omtænk

5 Products

Filtre
Ok

  Filtre

  show blocks helper
 • vegansk vokspapir genanvendelig GOTS-certificeret økologiskvokspapir genanvendelig vegansk GOTS-certificeret bomuld Nedsat
  Fra 76,30 kr. 109,00 kr.

  Vegansk vokspapir af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Et alternativ til husholdningsfilm og sølvpapir, der kan bruges igen og igen. Kommer i tre størrelser og to fine farver.

  Vælg muligheder
 • vegansk vokspapir GOTS-certificeret økologisk bomuld genanvendeligvokspapir 3-pak vegansk genanvendelig GOTS-certificeret bomuld økologisk Nedsat
  159,20 kr. 199,00 kr.

  Vegansk vokspapir 3-pak i GOTS-certificeret økologisk bomuld.

  SPAR 20% PÅ 3-PAK

  Et vegansk og genanvendeligt alternativ til husholdningsfilm og sølvpapir, der beskytter din mad og forsinker udtørring. Kommer i pakker med 3 størrelser, og findes i grøn, gul eller multi.

  Vælg muligheder
 • Plastikfri skraber shaver safety razor fra OmtænkPlastikfri skraber shaver safety razor fra Omtænk Nedsat
  Fra 224,00 kr. 320,00 kr.

  En minimalistisk og plastikfri shaver. Perfekt til både kvinder og mænd og er lavet i metal. Skraberen er også kaldet en safety razor. Det dobbelsidede og skånsomme blad giver en sikker barbering.

  OBS der medfølger ikke shaverblade med til shaveren. Disse kan købes seperat hér.

  Vælg muligheder
 • Shaverblade refill fra Omtænk Udsolgt
  35,00 kr.

  10 stk. individuelt indpakkede shaverblade refill i rustfrit stål til vores plastikfri shaver. Bladene er dobbeltsidede, så begge sider af shaveren kan benyttes. De giver en sikker barbering – uden hudirritationer og indgroede hår.

  Læs mere
 • Nedsat
  284,00 kr.

  Vores shaverpakke til kvinder indeholder nogle lækre og genanvendelige produkter, der giver dig velvære og en skøn barbering – perfekt til dig der gerne vil skifte til plastikfri alternativer i badeværelset.

  SPAR OVER 20% PÅ KØB AF PAKKEN 

  Læs mere