Køkken / Bagepapir / Genanvendeligt bagepapir

Genanvendeligt bagepapir

(1 kundeanmeldelse)

109,00 kr.

Med genanvendeligt bagepapir slipper du for engangs-bagepapir. Bagepapiret er lavet af et tykt papir, coated med PFOA-fri Teflon og kan bruges igen og igen.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Genanvendeligt bagepapir kan erstatte engangs-bagepapir. Bagepapiret er non-stick, uden skadelige kemikalier og kan bruges igen og igen.

Bagepapirets non-stick-overflade sørger for, at maden ikke sætter sig fast. Papiret kan bruges til alle madvarer og på temperaturer op til 260 grader. Et genanvendeligt bageark rengøres nemt efter brug i hånden med varmt vand og sæbe. Når det er tørt rulles det sammen, og fylder ikke i meget i skuffen.

Concept Zeros bagepapir er lavet af et tykkere ark papir med en PFOA-fri Teflon coating, der gør at produktet tåler megen slitage og høje temperaturer. Bagepapiret er fri for blegemiddel, dioksiner, furaner og PCB, BPA og BPS. Bagepapiret er produceret CO2-neutralt og er certificeret til fødevarekontakt og produktionssikkerhed efter EU, LFGB og Nordisk Fødevarekontakt standarder.

  • Genanvendeligt alternativ til bagepapir
  • Non-stick overflade
  • Certificeret til fødevarekontakt
  • Fri for blegemiddel, dioksiner, furaner og PCB, BPA og BPS
  • Kan klare op til 260 grader
  • Produceret CO2-neutralt

genanvendeligt bagepapir miljøvenlig bæredygtigt bageark

Genanvendeligt bagepapir

Et genbrugeligt bagepapir måler 35X45, men ønskes det mindre, kan det klippes til. Det passer dog som standard til en bageplade i de fleste ovne i normal størrelse.

Se også vores ublegede bagepapir i ark eller som rulle.

Det genanvendelige bageark kommer i pap-emballage, helt uden plastik.

Concept Zero er en norsk virksomhed med ansatte fra hele skandinavien. Deres produktserie indeholder rene materialer af høj kvalitet, godt design og bæredygtighed i hele produktionskæden.

Yderligere information

Vægt 0.060 kg
Størrelse 35 × 45 cm
Varenummer 1507227

1 anmeldelse af Genanvendeligt bagepapir

  1. Emma

    Super produkt! Morgenbollerne slipper nemt papiret – glæder mig til at bruge det til mange andre ting også!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...