Hverdag

Kategorien hverdag indeholder en masse lækre, miljøvenlige alternativer til hverdagen og hjemmet. Kategorien indholder bl. a håndlavede sisal-kurve, økologisk bomuldsplaid, indkøbsnet og to go-kopper.

70 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

I vores hverdagskategori har vi samlet alle vores miljøvenlige alternativer til hjemmet, der bruges igen og igen – hvis ikke hver dag, så ofte. Vi har dyner og puder med kapokfyld og stilrent sengetøj af økologisk bomuld, genanvendelige drikkeflasker og madkasser i rustfrit stål, håndlavede opvaskebørster og karklude uden mikroplast af GOTS-certificeret økologisk bomuld.

Badetøj fra Underprotection

Denne kategori indeholder også vores lækre badedragter og bikinier af genanvendte materialer. Vi har udvalgt klassiske styles, der er flatterende for de fleste kropstyper. Der er både badetøj, med farver og print og helt stilrene sorte dele – så der er lidt for enhver smag. Det smukke badetøj er fra Underprotection, der producerer undertøj, accessories og badetøj med fokus på en bæredygtig produktion og feminine produkter af høj kvalitet. Badetøjet er lavet af GSR-certificeret genanvendt polyester og elastan. Vil du læse mere om materialerne til badetøjet? Læs vores blogindlæg her.

Hånddyppede lys

Vi har et bredt udvalg af smukke hånddyppede lys, til enhver anledning. Vores bivoks lys har en mild skøn duft af honning under afbrændingen. De laves af BISTAD, og består af 100% bivoks fra den grønne pulje. Der er både hånddyppede bloklys, lange bivokslys, kalenderlys og små fine juletræslys af bivoks.

Lav selv bivoks lys

Vores DIY bivokslys er et sæt bestående af ren bivoks fra den grønne pulje, et glas og en væge. Sættet er et godt projekt til både voksne og børn, der spreder hygge både under og efter tilblivelsen. Lyset er hurtigt at lave, men er en skøn lille gør-det-selv ting, der pynter og dufter i hjemmet.

De smukke creme farvede lys fra Raps Raps laves af 100% rapsvoks fra europa, med en væge af ubleget bomuld. Rapsvoks er GMO- og regnskovsfri, raps er ikke forbundet med overdyrkning, det er bionedbrydeligt, er ikke testet på dyr og så er det 100% plantebaseret. Bloklysene kommer i tre størrelser, og findes også som små fyrfadslys i en komposterbar holder.

Bæredygtige rengøringsmidler

Du finder også mange miljøvenlige alternativer til rengøring i denne kategori. Vi har både miljøvenlige rengøringsmidler til din tøjvask, uden parfume og plastikdunke, men også plastikfrie alternativer til din opvask og rengøring af hjemmet.

Neat laver koncentreret rengøringsmiddel med og uden parfume. Her medfølger ingen plastikdunke eller anden unødvendig emballage. Genanvend en gammel plastikflaske og opbland med vand fra hanen, så får du en effektiv rengøring, der er vegansk, baseret på plantebaserede ingredienser og produceret i Storbritannien.