Hverdag / Adventslys rapsvoks
Brands:Raps Raps

Adventslys rapsvoks

159,00 kr.

Smukt og enkelt adventslys af rapsvoks til din december. Håndstøbt lys af 100% rapsvoks fra Europa. Adventslyset er smukt dekoreret med med store tal og vil skabe hygge hele december. Rapsvoks er en vegetabilsk voks, der er GMO- og regnskovsfri.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Beskrivelse

Adventslys rapsvoks er et fint håndstøbt lys af 100% rapsvoks fra Europa. Adventslyset er smukt dekoreret med med store tal og vil skabe hygge hele december. Det er tradition, at tænde lys de fire adventssøndage og have lysene placeret i en fin adventskrans eller adventsdekoration. Se også de små tallys i rapsvoks, der kan stikkes ned i en adventskrans og pynte.

Rapsvoks er en vegetabilsk voks, der er GMO- og regnskovsfri. Raps er ikke forbundet med overdyrkning, det er bionedbrydeligt, er ikke testet på dyr og så er det 100% plantebaseret. Vores rapsvoks adventslys har en flot cremehvid farve og en væge af ubleget bomuld.

Adventslyset har samme størrelse som Three bloklyset fra Raps Raps, og har en brændtid på ca. 45 timer.

Leder du efter flere lys til julen? Se også de små fine juletræslys i bivoks, kalenderlys i rapsvokskalenderlys i bivoks og vores hyggelige DIY bivokslys.

Lysene fra Raps Raps er håndstøbt i Tyskland og lavet af 100% rapsvoks fra Europa. Talrækken er påsat med en vandopløselig film.

Tips til dine lys

  • Trim vægen til ca. 5 mm hver gang du tænder. Nip den med fingrene eller brug en vægeklipper.
  • Undgå træk. Dels brænder dine lys ikke skævt og dels minimeres mængden af partikler, når det brænder langsommere.
  • Brænd lyset ca. 3 timer første gang eller til at smeltepølen går næsten ud til kanten. Så undgår du at brænde en ‘tunnel’, der mindsker mængden af ilt og derved øger mængden af partikler.
  • Giv lyset et ‘kram’ ved at klemme kanterne ind – så undgår du også det brænder sig ned i en tunnel.
  • Sluk lyset rigtigt. Undgå unødig sod ved at bruge en lyseslukker eller sluk det mellem fingrene.

Raps Raps er en lille dansk virksomhed. Lysene håndstøbes i Danmark eller Tyskland i europæisk rapsvoks. Lysene er et alternativ til stearinlys.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...