Hverdag / Aluminiumsfri engangsgrill

Aluminiumsfri engangsgrill

Nedsat
(1 kundeanmeldelse)

30,00 kr.

Aluminiumsfri engangsgrill fra Casusgrill. Grillen er lavet af bionedbrydeligt materiale såsom pap, kul, bambus og med lavasten til at holde varmen. Grillen er hurtigt tændt op, og fungerer som andre engangsgrill.

Ved køb af minimum 3 stk, nedsættes prisen til 50 kr.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

En aluminiumsfri engangsgrill er et alternativ til den klassiske aluminiumsengangsgrill. En engangsgrill i materialer, der bl.a. kan nedbrydes.

Grillen indeholder mindre kul, og er lavet af bionedbrydeligt materiale og lavasten. Det tager mellem 200 – 500 år at nedbryde en engangsgrill i aluminium.

Casusgrill har lavet en virkelig god engangsgrill, der tænder op på 5 min. uden brug af tændvæske eller briketter. Grillen har en brændtid på ca. 1 time og har en jævn og høj varme. Grillen er lavet af pap og bambus, en kul-midte omringet af lavasten der holder på varmen fra kullen. 

Engangsgrill

engangsgrill Casusgrill

  • Nem at tænde
  • Lavet af pap og bambus
  • Kul-midten er omringen af lavasten, der holder på varmen
  • Kan bruges til kød, grøntsager eller lækker frugt

Grillen kommer i en papirspose. Der er en plastikforsegling på posen, for at undgå fugt. På grillens emballage ser du en vejledning til samling af grillen. Grillen måler 31 x 23.5 x 5.5 cm.

Skal du på picnic med vennerne eller familien? Vi har flere muligheder – se her

Da man oftest bruger en engangsgrill til f.eks. en spontan grill-aften, er de gode at have et lille lager af derhjemme. Vi har derfor valgt at sætte prisen ned, hvis man køber 3 stk eller mere (herefter kr. 50,00 pr stk)

Casusgrill er et dansk familiefirma, der efter en tur til Frankrig opdagede, hvor skidt det var for naturen, at de mange engangsgrill i aluminium blev efterladt i naturen. De ønskede at nytænke engangsgrillen, og laver nu engangsgrill i andre materialer, der sælges over hele verden.

Yderligere information

Vægt 1,105 kg
Størrelse 31 × 23,5 × 5,5 cm
Varenummer 1507246

1 anmeldelse af Aluminiumsfri engangsgrill

  1. Asta

    Hyggelig og praktisk engangsgrill, der fungere som den skal.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...