Bionedbrydeligt glitter

(1 kundeanmeldelse)

79,00 kr.

Bionedbrydeligt glitter fra danske EcoSparkles. De forskellige farver glitter kan anvendes på både krop og ansigt. Glitteren er f.eks perfekt til festlige lejligheder, børne-prinsesse-fødselsdage eller udklædningsfester. Se glitteret ‘in action’ længere nede på siden

Ved køb af 4 stk. eller mere, sparer du -5 kr. pr. stk.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507027 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Med bionedbrydeligt glitter fra EcoSparkles kan du pynte dig med glitter med god samvittighed. Glitteren kommer i flere forskellige farver, og kan anvendes på både krop, ansigt & i hår. Glitteren er f.eks perfekt til festlige lejligheder, børne-prinsesse-fødselsdage eller udklædningsfester.

Glitteren produceres af en base fra cellulose fra eukalyptustræer. Træerne kommer fra europæiske plantager, med bæredygtig, ansvarlig vækst og høst af planterne. Herudover indeholder det glimmer, shellac & FDA-godkendte kosmetiske pigmenter. Shellac er et naturligt materiale, der produceres som bi-produkt, som opstår under parringsprocessen fra en bestemt bille fra Indien. Glimmeren erstatter aluminium, og tilfører en blød og skinnende effekt.

Se glitteret ‘in action’ længere nede på siden

Bionedbrydeligt glitter er 100% plastfri og nedbrudt efter 4 uger, når det er i kontakt med naturlige bakterier.

Ved køb af 4 stk. eller mere, sparer du -5 kr. pr. stk.

For at glitteren kan sidde fast, anbefaler vi at tilkøbe en lim, som er dermatologisk testet (ikke på dyr). Vi anbefaler at afprøve limen et lille sted på huden, inden du benytter det i ansigtet, for at undgå en eventuel reaktion. Limen kan benyttes på både øjne og sågar på læberne.

Glitteren leveres i en glasbeholder med aluminiumslåg, mens limen leveres i en aluminiumsbeholder.

EcoSparkles er et dansk firma, der producerer bionedbrydeligt glitter. EcoSparkles ønsker at mindske plastik-forbruget, og er ét af tre firmaer i verden der sælger bionedbrydeligt glitter.

Yderligere information

Vægt0.035 kg
Farve

Rosa, Guld, Grøn, Blå, Hvid, Sølv

1 anmeldelse af Bionedbrydeligt glitter

  1. Laura

    Jeg havde glimmer på alle dage under Pride, og både mig og mine venner var meget begejstrede! Det er nemt at have med i tasken, og så gør det ikke noget, hvis man spilder lidt. Jeg brugte en finger til at komme lim på huden og en anden finger til at duppe glimmer på bagefter, og så kunne jeg nemt lige tørre hænder i en serviet bagefter.
    Vi testede det på læber, øjenlåg og kinder, og det holder super godt! Også når man drikker øl og kommer til at klø på det. Da jeg kom hjem, fjernede jeg det med lidt vådt toiletpapir, super nemt.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

  • 4.00 ud af 5
  • Glitterlim

    60,00 kr.