Gaver

Gaveindpakning kan sagtens genbruges. Og lykønskningskort kan give liv og glæde – på mange måder. Vi har samlet miljøvenlig gaveindpakning og kort med blomsterfrø indeni.

7 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Plantekort

Vi elsker ting der kan genanvendes eller på en aller anden måde kan få et nyt liv, og derfor er vi så glade for de fine plantekort fra Omtænk. De giver dig nemlig mulighed for at sende mere end bare en hilsen til fødselaren, konfirmanden eller brudeparret. Kortet kan nemlige plantes, og bliver til fine blomster eller krydderurter i haven eller vinduet – og minde modtageren om din hilsen.

Kortet er lavet af genanvendt papir i en tyk kvalitet, og indeholder en masse små plantefrø til enten vilde blomster eller krydderurter. Når modtageren har læst kortet, kan det rives i stykker, og herefter plantes – derved vil naturen forvandle din hilsen til de smukkeste blomster eller krydderurter, som både mennesker og dyr kan nyde godt af. 

Plantekortene med krydderurter findes med frø til timian, dild, persille og basilikum. Vi har derudover forskellige fine motiver, til både store og små med plantefrø til vilde blomster.

Hvorfor plantekort?

  • Med et plantekort sparer vi på forbruget af træer, da papiret stammer fra genanvendt papir
  • Kortets betydning og omtanke forøges og giver en ekstra oplevelse for modtageren
  • Din hilsen kan få et nyt & meningsfuldt liv

Vi har skrevet et blogindlæg om genanvendelig gaveindpakning. Vi præsenterer de forskellige muligheder, viser hvordan det kan bruges og snakker om de mange gode fordele ved at skifte engangspapiret ud. Læs med her.