Hverdag / Halspastiller
Brand:True Gum

Halspastiller

18,95 kr.

Halspastiller fra danske True Gum med en frisk og sød smag af citron. De er lavet med 100% naturlige smagsstoffer og er fri for sukker og aspartam. Pastillerne er tilsat C-vitamin, der bidrager til immunsystemets normal funktion. De kommer i komposterbar emballage uden plastik.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Halspastiller fra danske True Gum indeholder naturlige smagsstoffer, giver dig immunstøtte, og er pakket i en komposterbar biofolie. Halspastillerne er lavet med 100% naturlige smagsstoffer, hvilket sikrer en mere naturlig smagsoplevelse samt et renere produkt. De er helt fri for sukker og aspartam, men er tilført C-vitamin, for at give immunforsvaret lidt ekstra støtte. Halspastillerne har en frisk og sød smag af citron, og er certificeret fri for palmeolie af POFCAP. Se den fulde ingrediensliste samt næringsværdi under fanen yderligere information.

De kommer i emballage helt uden plastik, men af en komposterbar biofolie, der er lavet af papir, plantebaseret stivelse og biobaserede farver. Efter brug kan emballagen sorteres som bioaffald. Den nedbrydes efter 26 uger i en hjemmekompost eller 12 dage i en industriel kompost.

True Gum halspastiller

 • Lavet med 100% naturlige smagsstoffer
 • Fri for sukker og aspartam
 • Frisk og sød smag af citron
 • Certificeret fri for palmeolie af POFCAP
 • Kommer i komposterbar emballage

Halspastiller fra True Gum skal opbevares tørt og køligt. Indeholder sødestoffer. Overdreven forbrug kan give afførende virkninger. De er ikke egnet til børn under 4 år. C-vitamin bidrager til immunsystemets normal funktion. Nyd dem som en del af en varieret og balanceret kost og en sund livsstil. Den gavnlige effekt opnåes ved et forbrug på 5 stk. om dagen. 5stk. = 19% næringsstof refernceværdi. 

True Gum er et dansk selskab, der producerer tyggegummi, mint- og halspastiller uden plastik og diverse unaturlige indholdsstoffer. True Gum producerer i København.

Yderligere information

Ingredienser

Ingredienser:
Sweeteners (isomalt, steviol glycosides), acid (citric acid), vitamin C, natural lemon flavour, menthol, safflower extract, lemon juice concentrate.

Nutritional info / 100g: Energy 980 kJ / 235 kcal – Fat 0 g, of which saturates 0 g – Carbohydrates 96 g, of which sugars 0 g, of which polyols 96 g – Protein 0 g – Salt 0 g – Vitamin C 132 mg per 100g, 165 % *per 100g, 15 mg per 5 pieces (5 pieces = 11.5 g), 19 % *per 5 pieces. *of the nutrient reference value.

Varenummer 1507301

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Genanvendelig termo drikkeflaske fra Ayaida Aya&Ida FlaskeHJEMMESIDE-1620
  199,00 kr.

  Drikkeflaske i 500 ml fra danske AYA&IDA i rustfrit stål. Flasken kan holde drikke kolde i 24 timer og varme i 12 timer. Flasken er fri for BPA, kemi og hormonforstyrrende stoffer. Kommer i mange stilrene farver.

  Vælg muligheder
 • Food'ie madbeholder termo aya&ida madbeholderFoodie aya&ida genanvendelig termo madbeholder
  229,00 kr.

  AYA&IDAs food’ie madbeholder kan holde din mad varm i 8 timer og kold i 12. Perfekt til at have mad med på farten. Fremstillet i 1. klasses fødevaregodkendt rustfrit stål, der ikke interagerer med din mad.

  Vælg muligheder
 • true gum tyggegummi plantebaseret plastikfritrue gum tyggegummi plantebaseret plastikfri
  20,00 kr.

  Naturligt tyggegummi fra danske True Gum er både super lækkert, men også langt mere miljøvenligt end konventionelt tyggegummi. Tyggegumiet er vegansk, fri for sukker, plastik og palmeolie – og lavet med plantebaserede ingredienser.

  Ved køb af 4 pakker eller mere, nedsættes prisen til 18 kr. pr. stk.

  Vælg muligheder