Højtider

Kategorien indeholder miljøvenlige og bæredygtige alternativer jul, fester og sommeraktiviteter. Kategorien indeholder bl. a vores miljøvenlige engangsgrill, genanvendelig gaveindpakning, solcreme og julelys.

43 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Højtider med fokus på genanvendelse

Ethvert lille tiltag hjælper på en grønnere hverdag, så vi har samlet nogle af de produkter man kunne stå og mangle hvis man skal holde en sommerfest, picnic i det fri, fødselsdag eller jul. Denne kategori indeholder altså miljøvenlige og genanvendelige alternativer, der hører ind under forskellige højtider.

Højtider behøver ikke at betyde et kæmpe spild af gavepapir, servietter, engangsbestik og en masse andet plastik. Der findes nemlig gode gennemarbejdede alternativer, der enten kan genanvendes mange mange gange, få et nyt liv eller affaldssorteres efter brug og herefter genanvendes.

Strandture, drikekflasker og miljøvenlig engangsgrill

Vore udvalg af sommervarer byder på mange genanvendelige alternativer til din strandtur, picnic, sommerhustur mm. Vi har to-ko bestik i bambus, genanvendelige drikkeflasker i smukke farver, madkasser og madbeholdere og ispindeforme – så du kan lave dine egne lækre is. Se vores opskrifter her.

Vores miljøvenlig engangsgrill er et kæmpe hit hver sommer. Den består af bionedbrydelige materialer, såsom pap, kul og bambus – og lavasten, der holder varmen. Brug den til at grille hotdogs, grøntsager, burgere og fisk eller lav en lækker dessert med grillet frugter og is.

Sommerfester og kølige drinks

Når det bliver sommer er det også tid til skønne sommerfester, med kølige drinks, flotte sugerør og fine pakker. Du kan give en hilsen til brudeparret, konfirmanden eller fødselaren, der er meget mere end bare en hilsen. De flotte plantekort fra Omtænk, kan nemlig plantes og bliver til fine blomster eller krydderurter i vindueskarmen eller haven.

Smukke hånddyppede bivoks lys

Når der er mørkt og koldt udenfor, og julen nærmer sig, er der næsten intet bedre end at tænde et par fine lys og hygge indenfor. Se vores udvalg at hånddyppede bivokslys – der er både kalenderlys, bloklys og lys til juletræet. Du kan også lave dit helt eget bivoks lys med vores DIY sæt. Sættet indeholder et glas, en væge og ren bivoks fra den grønne pulje. Det er en skøn aktivitet for både store og små og så pynter det så fint.