Fest

Fest, fødselsdag og fejring – man kan sagtens tænke lidt mere bæredygtig festoppyntning, udsmykning og lys i kagen. Vi har samlet vores miljøvenlige festpynt og festlige produkter lige fra balloner af naturgummi, fødselsdagslys i rapsvoks til kagen, og glimmer uden plastik og aluminium til pynt og make up.

9 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Miljøvenlige fester og fejringer

Mange af os vil gerne nedsætte vores engangsforbrug, og det kan måske være vanskeligt til sommerfester og fødselsdage, hvor der normalt hurtigt bliver brugt mange engangsservietter, gavepapir og sugerør, der ikke kan bruges igen. I denne kategori har vi samlet nogle af vores miljøvenlige varer, du måske kunne bruge til din næste fest.

Genanvendelige sugerør til sommerfester

Her finder du genanvendelige sugerør i stål, bambus og smukke håndlavede keramiksugerør. Vi har en robust isterningebakke, der kan bruges igen og igen, helt uden spild, så der er til kølige drinks. Det genanvendelige gaveindpakning i økologisk bomuld gør op med det spild gavepapir skaber. Indpakningspapir bruges desværre ofte kun én gang og skaber massivt affald. Herudover findes der faktisk rigtig meget gavepapir, der ikke kan sorteres som papiraffald, og dermed ikke kan genanvendes, da det har en belægning.

Pynt et pænt bord med flotte sugerør og genanvendelige servietter. Vores servietter i GOTS-certificeret økologisk bomuld kommer i to størrelser – til hverdag i pakker med 4 stk. og en større variant, der sælges løst. Hvorfor ikke bruge stofservietter, der kan bruges igen og igen? Vask dem efter brug, og du behøver aldrig flere engangsservietter.

Kan du ikke vælge produkter, der kan genanvendes, så tag nogle der lavet af bedre materialer. Balloner hører til fødselsdage og sommerfejringer, og vores er fremstillet af FAIR RUBBER fra Sri Lanka, og er certificeret vegansk og FAIR RUBBER. De er fra Fair Squared er et alternativ til balloner, der fremstilles af syntetisk gummi. Naturgummi produceres af gummitræet Hevea brasiliensis. Der foretages et snit i barken på gummitræet og herefter tappes naturgummien, som bruges til disse balloner.

Giv en hilsen, der får nyt liv

Fødselsdagskort med dejlige hilsener er skønt at modtage, men mange af os har måske en kasse med gamle kort og hilsener, som vi ikke nænner at smide ud? Med et plantekort fra Omtænk kan du sende en hilsen, som brudeparret, konfirmanden eller fødselaren kan nyde i lang tid. Kortet er lavet af genanvendt papir, og indeholder masser af små NON-GMO plantefrø, så modtageren efterfølgende kan plante din hilsen. Du kan vælge et kort, der bliver til smukke vilde blomster eller skønne krydderurter.