Hverdag / Højtider / Jul / Juletræslys af bivoks
Brand:BISTAD

Juletræslys af bivoks

99,00 kr.

Fine hånddyppede juletræslys af bivoks fra BISTAD. Lysene er lavet af bivoks fra den grønne pulje og giver et smukt lys og pynter på træet.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Juletræslys af 100% ren bivoks. De smukke små hånddyppede bivoks julelys er lavet til at pynte på juletræet. Lysene måler 12 mm i diameter og har en brændetid på 1,5 time. Der er 20 lys i en pakke.

Juletræslysene er lavet af bl.a. af udsatte borgere hos BISTAD. Der kan derfor forekomme mindre variationer i de enkelte produkter, dog ingen variationer der forringer kvaliteten af produktet.

Leder du efter flere bivoks julelys? Se også vores fine kalenderlys i bivoks og hånddyppede bloklys i bivoks, der kan pynte i en smuk juledekoration eller adventskrans.

Anbefalinger til afbrænding

Det er vigtigt at man løbende klipper vægen til. På den måde undgår man at lyset soder. Det er ligeledes vigtigt, at være opmærksom på, om dine bivoks julelys står i træk, og derfor brænder skævt. Herudover er det vigtigt at holde sig til brandmyndighedernes vejledninger for afbrændning af levende lys:

  • Stil altid tændte stearinlys, så børn og husdyr ikke kan vælte dem
  • Hav altid levende lys under opsyn
  • Sluk levende lys, når du går i seng eller forlader boligen
  • Placer levende lys i god afstand fra flagrende gardiner, blomster og andre løse, lette genstande, hvor flammen kan få fat. OBS! Vær især opmærksom ved  juletræslys, at der ikke er grene over der kan gå ild i, og at slukke lyset inden det er brændt helt ned.
  • Hav aldrig levende lys på børneværelser
  • Pust ikke lys ud, men kvæl flammen.

BISTAD er en dansk biavler-virksomhed. BISTAD ønsker ikke kun at skabe bedre vilkår for bierne, men har også stort fokus på socialt udsatte mennesker i nærområdet. BISTADs produkter fremstilles af såvel ansatte, som frivillige eller udsatte borgere, og der kan derfor forekomme mindre variationer i produkterne. Bivoksen fra BISTAD er fra den grønne pulje dvs. fra bigårde, hvor der hverken anvendes pesticider eller antibiotika.

Yderligere information

Vægt 0,210 kg
Varenummer 1507378

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...