Hverdag / Højtider / Jul / Kalenderlys bivoks
Brand:BISTAD

Kalenderlys bivoks

(1 kundeanmeldelse)

70,00 kr.

Kalenderlys af bivoks er så hyggeligt. Lyset har tal fra 1-24, så der kan tælles ned til juleaften. Lyset er af bivoks fra den gørnne pulje.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Hånddyppet kalenderlys af bivoks. Kalenderlyset er lavet af bivoks fra den grønne pulje. Lad det fine BISTAD kalenderlys pynte i en stage eller juledekoration, og nyd lyset hele december.

Bivokslysene er håndlavede hos BISTAD, som er en socialøkonomisk virksomhed. I produktionen af de hånddyppede bivokslys sidder bl.a udsatte borgere. Der kan derfor forekomme mindre variationer i de enkelte produkter, men ingen som har betydning for produktets kvalitet.

Talstrimlen er fri for tungmetaller og opløsningsmidler, så ingen giftstoffer bliver frigjort ved forbrændingen. Det fine bivoks kalenderlys måler 32 cm i højden.

Se også vores håndlavede juletræslys af bivoks og adventslyset af 100% rapsvoks.

Anbefalinger til afbrænding

Det er vigtigt at man løbende klipper vægen til. På den måde undgår man at sit bivoks kalenderlys soder. Det er ligeledes vigtigt, at være opmærksom på, om dit bivoks kalenderlys står i træk, og derfor brænder skævt. Herudover er det vigtigt at holde sig til brandmyndighedernes vejledninger for afbrændning af levende lys:

  • Stil altid tændte lys, så børn og husdyr ikke kan vælte dem
  • Hav altid levende lys under opsyn
  • Sluk levende lys, når du går i seng eller forlader boligen
  • Placer dit bivoks kalenderlys i god afstand fra flagrende gardiner, blomster og andre løse, lette genstande, hvor flammen kan få fat
  • Hav aldrig levende lys på børneværelser
  • Pust ikke lys ud, men kvæl flammen.

BISTAD er en dansk biavler-virksomhed. BISTAD ønsker ikke kun at skabe bedre vilkår for bierne, men har også stort fokus på socialt udsatte mennesker i nærområdet. BISTADs produkter fremstilles af såvel ansatte, som frivillige eller udsatte borgere, og der kan derfor forekomme mindre variationer i produkterne. Bivoksen fra BISTAD er fra den grønne pulje.

Yderligere information

Vægt 0,090 kg
Størrelse 4 × 4 × 32 cm
Varenummer 1507398

1 anmeldelse af Kalenderlys bivoks

  1. Klara Wollenberg

    Duftede dejligt svagt af honning. Brændte overraskende hurtigt, så man skulle lige være obs når man havde det tændt

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...