Sommer

Kategorien “Sommer” indeholder en masse sommervenlige varer.Varerne i kategorien er en god samling af miljøvenlige alternativer til picnicturen, sommerfesten eller strandturen.

32 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Miljøvenlig engangsgrill, strandhåndklæder og drikkeflasker til picnic

Vi har samlet de mest populære sommervarer i denne kategori. Her finder du blandt andet vores engangsgrill, lavet af mere bæredygtige materialer, og som er nem og perfekt til en hurtig picnic. Vi har også strandhåndklæder, tasker til strandturen.

Kategorien indeholder også vores forskellige løsninger til madopbevaring. Se vores termobeholdere der kan indeholde varm mad eller kolde isterninger til drinks på picnicturen. Det kan også være rart med en drikkeflaske fra Aya&Ida- der både kan holde indholdet varmt eller koldt.

Vi har holdbare madkasser i forskellige størrelser, ispindeforme, kopper og isterningebakker i rustfrit stål. Den fødevare godkendte rustfrie stål er fri for BPA og skadelige stoffer. Den afgiver og optager ingen smag eller farve til de fødevarer, som det er i kontakt med. Frem for plastik, er fødevare godkendt rustfrit stål et godt og bæredygtigt valg. Det er ikke bare praktisk og let at rengøre, men det er også et meget holdbart materiale, så produktet kan holde til mange ganges brug – hvis man passer godt på det.

Bæredygtigt badetøj

Vores badetøj fra Underprotection er lavet af genanvendte materialer. Den genanvendte polyester, der er benyttet er vegansk og godkendt af PETA. Tekstilet er herudover Oeko-Tex- samt GRS-certificeret. Vi har udvalgt klassiske smukke styles, der er flatterende for de fleste kropstyper. Vi har varianter med farver og mønstre, og så har vi helt klassiske sorte styles.