Hverdag / Højtider / Sommer / Genanvendelige tallerkner i stål

Genanvendelige tallerkner i stål

249,00 kr.

Genanvendelige tallerkner i stål er perfekte til en skovtur. Tallerknerne er solide og robuste, og kan let stables. Indeholder 4 stk.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

De genanvendelige tallerkner i stål er geniale til en skovtur, hvor du gerne vil undgå engangsservice. Tallerknerne er herudover også super robuste og holdbare.

Tallerknerne er lavet af fødevaregodkendt 18/8 rustfrit stål og kan stables, så de fylder minimalt både på tasken, rygsækken eller på camping. Pakken indeholder 4 stk. tallerkner, der hver måler 20 cm i diameter og 1,5cm i højden.

Andre gode genanvendelige picnic-produkter

Tallerknerne tåler opvaskemaskine, men ikke mikroovn.

Haps Nordic er en dansk virksomhed med fokus på æstetiske kvalitetsprodukter i bl.a. økologisk bomuld. HAPS NORDIC har fokus på produkter der kan bruges mange gange, og sparer på emballagen og plastikken.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...