Hverdag / Højtider / Sommer / Miljøvenlig engangsgrill
Brands:Casusgrill

Miljøvenlig engangsgrill

59,00 kr.

Miljøvenlig engangsgrill fra Casusgrill. Grillen er lavet af bionedbrydeligt materiale såsom pap, kul, bambus og med lavasten til at holde varmen. Grillen er hurtigt tændt op, og fungerer som andre engangsgrill.

Ved køb af minimum 3 stk, nedsættes prisen til 50 kr.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

En miljøvenlig engangsgrill er et miljøvenligt alternativ til den klassiske aluminiumsengangsgrill.

Ved køb af minimum 3 stk, nedsættes prisen til 50 kr.

Casusgrill har lavet en virkelig god engangsgrill, der tænder op på 5 min. uden brug af tændvæske eller briketter. Grillen har en brændtid på ca. 1 time og har en jævn og høj varme. Grillen er lavet af pap og bambus, en kul-midte omringet af lavasten der holder på varmen fra kullen. 

Engangsgrill

  • Nem at tænde
  • Lavet af pap og bambus
  • Kul-midten er omringen af lavasten, der holder på varmen
  • Kan bruges til kød, grøntsager eller lækker frugt

miljøvenlig engangsgrill bionedbrydelig Casusgrill

Grillen kommer i en papirspose. Der er en plastikforsegling på posen, for at undgå fugt. På grillens emballage ser du en vejledning til samling af grillen. Grillen måler 31 x 23.5 x 5.5 cm.

En miljøvenlig engangsgrill har et lavere CO2-aftryk, fordi den indeholder mindre kul, og er lavet af bionedbrydeligt materiale og lavasten.

Det tager mellem 200 – 500 år at nedbryde en engangsgrill i aluminium.

Skal du på picnic med vennerne eller familien? Vi har flere miljøvenlige muligheder for engangs- eller nemme to go-produkter til turen. Se f.eks vores drikkeflasker i både 500 ml, 750 ml eller 1000 ml., der kan holde væske både varmt og koldt.

Da man oftest bruger en engangsgrill til f.eks. en spontan grill-aften, er de gode at have et lille lager af derhjemme. Vi har derfor valgt at sætte prisen ned, hvis man køber 3 stk eller mere (herefter kr. 50,00 pr stk)

Casusgrill er et dansk familiefirma, der efter en tur til Frankrig opdagede, hvor skidt det var for naturen, at de mange engangsgrill i aluminium blev efterladt i naturen. De ønskede at nytænke engangsgrillen, og laver nu miljøvenlige engangsgrill, der sælges over hele verden, som er gode for miljøet, gode at bruge og til en rimelig pris.

Yderligere information

Vægt 1.105 kg
Størrelse 31 × 23.5 × 5.5 cm
Varenummer 1507246

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...