Hverdag / Højtider / Sommer / Balloner af naturgummi
Brand:Fair Zone

Balloner af naturgummi

49,00 kr.

Balloner til festlige lejligheder i naturgummi. Ballonerne kommer i en æske af genanvendeligt pap, som indeholder 24 balloner i forskellige farver. De er certificeret vegansk og FAIR RUBBER

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Balloner til festlige lejligheder af naturgummi. Ballonerne kommer i en æske af genanvendeligt pap, som indeholder 24 balloner i forskellige farver. Ballonerne er fremstillet af FAIR RUBBER fra Sri Lanka, og er certificeret vegansk og FAIR RUBBER. Ballonerne er lavet i naturgummi.

Skal du til fest eller holde en fest, kunne vores bionedbrydelige glitter måske være noget for dig?

Ballonerne kommer i en sampak med forskellige farver til enhver lejlighed.

ballon naturgummi miljøvenlig

Balloner i naturgummi

Balloner fra Fair Squared er et alternativ til balloner, som fremstilles af syntetisk gummi.

Naturgummi produceres af gummitræet Hevea brasiliensis. Der foretages et snit i barken på gummitræet og herefter tappes naturgummien, som bruges til disse balloner.

Naturgummi bliver desværre erstattet af syntetisk gummi til nogle anvendelser. Syntetisk gummi er fremstillet af olie, altså fossilt brændstof. I mange produkter, som f.eks. bildæk, bruges både naturligt og syntetisk gummi.

FAIR ZONE er en del af FAIR SQUARED, som er en tysk virksomhed, der sælger fairtrade og plantebaserede produkter. Fair Squared fokuserer på økologi, kvalitet og fairtrade.

Yderligere information

Vægt 0,100 kg
Varenummer 1507061

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Økologisk indkøbsnet indkøbspose string bag fra Turtle bags i GOTS certificeret økologisk bomuld
  Fra 69,00 kr.

  String bag – eller net om man vil, er perfekte til indkøb, så man undgår plastikposer, og kan også bruges til andre formål som taske. Nettet er lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld og kan bære op til 40 kg. String bags fra Turtle bags kommer i 8 forskellige flotte farver, og med to længder hank.

  Vælg muligheder
 • Miljøvenligt bionedbrydeligt glitter fra EcoSparkles til festival og fest
  59,00 kr.

  Bionedbrydeligt glitter fra danske EcoSparkles. De forskellige farver glitter kan anvendes på både krop og ansigt. Glitteren er f.eks perfekt til festlige lejligheder, børne-prinsesse-fødselsdage eller udklædningsfester. Se glitteret ‘in action’ længere nede på siden

  Ved køb af 4 stk. eller mere, sparer du -5 kr. pr. stk.

  Vælg muligheder
 • Plantbare lykønskningskort til børn fra OmtænkMiljøvenlige plantbare kort fødselsdagskort julekort plantbare plantekort fra Omtænk Nedsat
  Fra 40,00 kr. 50,00 kr.

  Med plantekort til børn kan en kærlig hilsen forvandles til smukke, farverige blomster til stor glæde for både børn og voksne. Illustrationerne er lavet af ‘Oktoberstorm’, og til hver kort er en lille fortælling med et fint budskab.

  Vælg muligheder
 • vegansk glitterlim til bionedbrydeligt glitter fra EcoSparkles Udsolgt
  69,00 kr.

  Dermalogisk testet lim fra danske EcoSparkles. Anvendes til at binde bionedbrydeligt glitter til huden. Glitteret kommer i flere forskellige farver, og kan anvendes på både krop og ansigt.

  Læs mere