Hverdag / Hund / Komposterbare hundeposer

Komposterbare hundeposer

Udsolgt
(2 kundeanmeldelser)

69,00 kr.

Komposterbare hundeposer lavet af majsstivelse. Poserne er lugtfri og af tyk kvalitet, som sammen med perforeringen mellem poserne, gør dem nemme at skille ad.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Komposterbare hundeposer er fri for GMO, plastik og polythylen og certificeret OK compost HOME.

Hundeposerne fra The Sustainable People er fremstillet af 90% vedvarende ressourcer. Stivelsen er fremstillet af kartoffelskræl og majs.

Certificeringen OK compost HOME betyder, at poserne kan nedbrydes i en kompostspand der kan kompostere ved 25 grader. Poserne kan også sorteres som bioaffald. Er det ikke muligt at sortere poserne i hverken bioaffald eller en kompostspand, bør poserne bortskaffes i en skraldespand til restaffald – de hører ikke til i naturen!

De bionedbrydelige hundeposer måler 23 x 35 cm og fåes med enten hank eller uden hank.

En kasse indeholder 8 ruller á hhv. 14 poser (med hank) eller 15 poser (uden hank). Altså i alt 112 hundeposer med hank eller 120 bionedbrydelige hundeposer uden hank.

Midten, som poserne er rullet rundt om, er lavet af genbrugspap – så du både kan tænke på miljøet og renligheden, når du lufter hund.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 23 × 35 cm
Variant

Med hank, Uden hank

Varenummer 1507030a
Varenummer 1507030b

2 anmeldelser af Komposterbare hundeposer

  1. Mette

    Rigtig gode, tykke og nemme at rive over

  2. Frederikke

    Gode og solide hundeposer.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...