Husholdning

Husholdningsprodukter helt uden plastik, unødig og skadelig kemi, men med samme effekt. Rengøring og tøjvask kan sagtens gøres med omtanke for miljøet. Vi har samlet en masse alternativer til husholdningens produkter her

21 Products

Filtre
Ok

  Filtre

  show blocks helper

Kategorien indeholder flere mere bæredygtige og miljøvenlige alternativer til husholdningen. Der varer til bl.a. tøjvask og rengøring.

Naturlige sæbebær

Økologiske sæbebær fra Cocoon Company er et naturligt og plastikfrit vaskemiddel.

Sæbebær er en tørret udgave af frugten “Sapindus detergens”, der vokser i Indien. Den tørrede frugt kan benyttes som vaskemiddel, da sæbebærret indeholder saponin, et organisk stof der udskilles ved over 30 grader, og opløser og fjerner snavs. Sæbebærerne er allergivenlige & bionedbrydelige.

Disse økologiske sæbebær findes i 3 størrelser:

 • 250 g der opbevares i en økologisk bomuldspose. Der medfølger en økologisk bomuldsvaskepose.
 • 500 g der opbevares i en økologisk bomuldspose. Der medfølger en økologisk bomuldsvaskepose.
 • 1 kg der opbevares i en økologisk bomuldspose. Der medfølger en økologisk bomuldsvaskepose.

Æteriske olier og naturlig pletfjerner

Giv dit vasketøj en miljøvenlig og naturlig vaskeduft med æteriske olier af lavendel, palmrosa eller patchouli. Olierne udvindes gennem koldpresning eller vanddestillering af blomster, frugter, blade, skal eller andre plantedele og er gode ved brug af f.eks. sæbebær.

Naturlig pletfjerner i blok fra Cocoon Company. Det er et vegansk, naturligt produkt – og et virkelig godt alternativ til almindelige kemikaliebaserede pletfjernere. Pletfjerneren er utrolig effektiv, og samtidig skånsom mod dit tøj og miljøet.

Tru Earth vaskestrip

Tru earth vaskemiddel er et revolutionerende zero waste vaskemiddel, som kommer i fast form som strips. De kan opløses i både koldt & varmt vand, og hver pakke indeholder 32 allergivenlige strips.

1 vask = 1 strip = super nemt

Miljøvenlige rengøringsmidler: Gør rent med god samvittighed

Hos Simpelt.dk forhandler vi et væld af produkter, som alle er ét skridt mod en mere bæredygtig hverdag. Vi var selv trætte af, at det kunne blive ret kompliceret at leve på en mere miljøvenlig og bæredygtig måde – og derfor startede vi vores eget. På siden her finder du vores udvalg af miljøvenlige rengøringsmidler, økologiske rengøringsmidler og lignende, som alle hjælper dig med både at gøre din bolig ren samt beskytte vores kloaksystem, undgå unødig engangsplast og spare på CO2-udslippet.

Skift til mere miljøvenlige rengøringsmidler

Mange af de rengøringsmidler, du finder i supermarkederne, er meget hårde ved både dig og miljøet. De kan være meget krads at have hænderne i, og når de bliver skyllet ud, kan de også være temmelig skadelige for kloaksystem og grundvand. Heldigvis er der mange forskellige brands, der har sat sig for at lave miljøvenlige rengøringsmidler, der er baseret på naturlige ingredienser og omtanke for både dig og naturen, men som samtidig giver dig den effektive rengøring, du har brug for i hverdagen.

Her finder du eksempelvis:

 • Miljøvenlige rengøringsmidler til opblanding
 • Opvasketabs
 • Skure- og opvaskebørster
 • Vaskemiddel
 • Økologiske karklude
 • Svampe uden mikroplast

Brug miljøvenlige rengøringsmidler med samme resultat

Det er en myte, at miljøvenlige rengøringsmidler eller økologiske rengøringsmidler ikke virker, fordi de efter sigende skulle være “mildere”. Der findes nemlig et væld af alternativer til hårde kemikalier såsom klor, der er mindst lige så effektive. Du skal altså ikke bekymre dig om, hvorvidt du får fat i økologiske rengøringsmidler eller miljøvenlige rengøringsmidler, der ikke virker – for det gør de.

Miljøvenlige rengøringsmidler gør en stor forskel

Rengøring skal der til. Både for indeklimaets skyld og for at din bolig er hygiejnisk og præsentabel – de fleste af os sætter pris på at komme hjem til et skinnende rent hjem, hvor vi kan slappe af efter en lang dag. Vælger du de forkerte rengøringsmidler, risikerer du dog, at det kan gå ud over indeklima, dit helbred og naturligvis miljøet. Der frigives blandt andet enorme mængder CO2 og på baggrund af transport af færdigblandede rengøringsmidler, som oftest primært består af vand i engangsemballage, der sjældent genanvendes.

Med miljøvenlige rengøringsmidler mærker du ikke selv forskellen, når du bruger dem – men du sparer miljøet for store mængder CO2, undgår skadelig kemi for både miljøet og dig selv. Det er en lille udskiftning, som gør en stor forskel.

Vælg klude og opvasketilbehør uden plast

Ting som klude, opvaskesvampe og -børster kan indeholde mikroplast, som kan ende i havet efter afskaffelse. Her kan du også vælge en svamp eller opvaskebørste uden mikroplast af naturlige materialer.