Tøj / Accessories / Computersleeve i økologisk bomuld

Computersleeve i økologisk bomuld

Nedsat

291,00 kr. 485,00 kr.

Flotte og enkle computersleeves i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Sleevesne er vatteret med GOTS-certificeret fyld, så computeren er godt beskyttet mod slag og ridser.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Computersleeve i GOTS-certificeret økologisk bomuld, med GOTS-certificeret økologisk vattering, så computeren er beskyttet mod slag og ridser.

Vores computere er med os rigtig mange steder, og kan godt få lidt tæsk i en taske. Hvis du skal passe ordentligt på din computer, så den kan holde i så mange år som muligt, er det vigtigt, at den bliver pakket godt ind, når du skal have den med på farten. De flotte og stilrene computersleeves i økologisk bomuld findes i tre tidsløse farver, så dit computersleeve kan bruges i mange år.

  • Lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld
  • Vattering der er GOTS-certificeret økologisk
  • Flot stilrent design
  • Godt tyk kvalitet
  • Beskytter mod slag og ridser

11″ måler 31x23x2,5 cm.
13″ måler 34x25x2,5 cm

Har du set vores covers i komposterbart materiale til iPhones?

De flotte computersleeves i økologisk bomuld er lavet af 100% GOTS-certificerede materialer. Vil du læse mere om hvad GOTS-certificeringen står for? Så læs vores blogindlæg om GOTS-certificeringen her.

The Organic Company er et dansk firma, der har udviklet flere økologiske bomulds-kollektioner af tekstiler til hjemmet. The Organic Company har fokus på ordentlig kvalitet og vigtige certificeringer, og at de fabrikker de samarbejder med, er fri for kemikalier, tungmetaller og at arbejdsforholdende er i orden. Produkterne produceres primært i Indien og Tyrkiet.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

11", 13"

Farve

Stone, Clay, Dark blue

Varenummer 1507375f
Varenummer 1507375e

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...