Hverdag / Husholdning / Firkantede cotton covers i økologisk bomuld

Firkantede cotton covers i økologisk bomuld

Nedsat

54,50 kr. 109,00 kr.

Firkantede cotton covers i økologisk bomuld er et nemt alternativ til staniol og husholdningsfilm. Passer perfekt til en rugbrødsform. Indeholder 2 stk.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Firkantede cotton covers i økologisk bomuld fra Haps Nordic er et alternativ til staniol eller husholdningsfilm. Cotton covers kommer i 2-pak i størrelsen 30x12cm. De smarte covers findes i flere farver. De firkantede cotton covers er lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld med en elastikkant, så de kan komme over forskellige størrelser.

De smarte covers er perfekte til f.eks over en rugbrødsform eller firkantede fade eller skåle. OBS bør dog ikke bruges over råt kød.

Cotton cover I økologisk bomuld

  • Kan erstatte husholdningsfilm
  • Lavet i GOTS-certificeret økologisk bomuld
  • Kan genanvendes mange mange gange
  • Kan vaskes på 30 grader

Vi har også stoflåg i rund form eller silikonelåg i forskellige størrelser, som kan bruges til at dække skåle med rester eller lignene.

Coveret kan vaskes på 30 grader og lufttørres.

Leder du efter flere alternativer, der kan spare på plastikken? Vi anbefaler de smarte multibags fra Haps nordic. De kan erstatte plastikposer, bruges som opbevaring af diverse løse madvarer i køleskabet, som opbevaring på badeværelset eller på børneværelset. De er derudover også lavet af GOTS-certificeret bomuld, og kommer i fine mønstre og farver.

Haps nordic er en dansk virksomhed med fokus på æstetiske kvalitetsprodukter i bl.a. økologisk bomuld. Haps nordic har fokus på produkter der kan bruges mange gange, og mindsker engangsforbruget.

Yderligere information

Farve

Blå, Rød, Grøn, Brun, Sand

Varenummer 1507626e
Varenummer 1507626b
Varenummer 1507626d
Varenummer 1507626a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.