Hverdag / Gaver / Gaveindpakning af økologisk bomuld

Gaveindpakning af økologisk bomuld

Nedsat
(1 kundeanmeldelse)

122,50 kr. 175,00 kr.

Gaveindpakning i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Pakken indeholder 3 stykker i forskellige størrelser og farver. Indpakningen er en smuk del af gaven og er genanvendeligt til flere gaver fremover.

Læs mere →

1 × Plantekort jul - Rødt snegfnug

På lager: levering 1-3 hverdage

50,00 kr.

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Et sæt gaveindpakning af økologisk bomuld indeholder 3 stykker stof i forskellige størrelser. Stoffet måler hhv. 45×45 cm, 60×60 cm og 75×75 cm. Det fine indpakningsstof er GOTS-certificeret økologisk bomuld, og kommer i matchende farver. 

Indpakningspapir bruges desværre ofte kun én gang og skaber massivt affald. Herudover findes der faktisk rigtig meget gavepapir, der ikke kan sorteres som papiraffald, og dermed ikke kan genanvendes, da det har en belægning .

Genanvendelig gaveindpakning

  • Af GOTS-certificeret økologisk bomuld
  • Kan bruges igen og igen
  • God kvalitet og smukke farver
  • Størrelser til små og store pakker

Stof gavepapir

Den japanske indpakningstradition ‘Furoshiki’ handler om, at give en flot indpakket gave, hvor indpakningen er en del af gaven, og er af flot stof. Således kan indpakningen bruges og genbruges så mange gange som du vil, mens du nyder den kreative proces med at pakke mange smukke gaver. Gaveindpakning af økologisk bomuld er kan man sige, er en gave i gaven, da modtageren kan bruge den og give videre med fremtidige gaver.

Vi har skrevet et blogindlæg om genanvendelig gaveindpakning. Vi præsenterer de forskellige muligheder, viser hvordan det kan bruges og snakker om de mange gode fordele ved at skifte engangspapiret ud. Læs med her.

Se også gaveindpakning i økologisk bomuld i andre varianter her

Der findes en masse forskellige metoder til at pakke gaver ind med stof. Vi har samlet lidt inspirerende billeder her.

Vaskeanvisning: kan vaskes i maskine ved 40 grader. 

The Organic Company er et dansk firma, der har udviklet flere økologiske bomulds-kollektioner af tekstiler til hjemmet. Produkterne produceres primært i Indien og Tyrkiet.

Yderligere information

Farve

Beige, Rosa, Blå

Varenummer 1507449c
Varenummer 1507449a

1 anmeldelse af Gaveindpakning af økologisk bomuld

  1. Morlin

    Flot stof i fine farver og størrelser der passer til de forskellig store gaver jeg har pakket i år. Jeg købte både farverne blå og beige og er meget glad for dem og stoffets kvalitet. Det kunne være fint med en beskrivelse af hvordan man “bruger” det, så det bliver specielt flot. Men youtube hjalp!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...