Hverdag / Gaver / Genanvendelig gaveindpakning af økologisk bomuld

Genanvendelig gaveindpakning af økologisk bomuld

Nedsat
(2 kundeanmeldelser)

125,30 kr. 179,00 kr.

Et sæt med to stykker genanvendelig gaveindpakning af økologisk bomuld. Indpakningen er en del af gaven og kan bruges til flere gaver i fremtiden. Stoffet måler 72×72 cm og kommer i flotte farver.

Læs mere →

1 × Plantekort jul - Grønne grene

Ikke på lager

50,00 kr.

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Genanvendelig gaveindpakning af økologisk bomuld er et sæt, der indeholder to styk. gaveindpakning af GOTS-certificeret økologisk bomuld. De to stykker stof er lette og åndbare og måler 72×72 cm. Gaveindpakningen har et fint kantbånd hele vejen rundt, hvilket står i flot kontrast til resten stoffet.

Almindeligt indpakningspapir bruges desværre ofte kun én gang og skaber massivt affald. Herudover findes der faktisk rigtig meget gavepapir, der ikke kan sorteres som papiraffald, og dermed ikke kan genanvendes, da det har en belægning.

Med en genanvendelig gaveindpakning af økologisk bomuld er det nemt at pakke gaver ind – uden at skulle smide indpakningen ud igen med . Indpakningen kan bruges igen og igen og sprede glæde mange steder. 

Genanvendelig gaveindpakning

 • Af GOTS-certificeret økologisk bomuld
 • Kan bruges igen og igen
 • God kvalitet og smukke farverdet samme
 • Måler 72×72 cm
 • Kan vaskes ved 30 grader

Stof gavepapir

Den japanske indpakningstradition ‘Furoshiki’ handler om, at give en flot indpakket gave, hvor indpakningen er en del af gaven, og er af flot stof. Således kan indpakningen bruges og genbruges så mange gange som du vil, mens du nyder den kreative proces med at pakke mange smukke gaver. Gaveindpakningen af stof er en gave i gaven, da modtageren kan bruge den og give videre med fremtidige gaver.

Vi har skrevet et blogindlæg om genanvendelig gaveindpakning. Vi præsenterer de forskellige muligheder, viser hvordan det kan bruges og snakker om de mange gode fordele ved at skifte engangspapiret ud. Læs med her.

Se også vores flotte plantekort – der ikke blot er et lykønskningskort, men en gave i gaven…

Der findes en masse forskellige metoder til at pakke gaver ind med stof. Nedenfor er blot et eksempel, hvor vi har vi pakket gaver ind med gaveindpakning i økologisk bomuld fra The Organic Company i fine farver.

 

Haps Nordic er en dansk virksomhed med fokus på æstetiske kvalitetsprodukter i bl.a. økologisk bomuld. HAPS NORDIC har fokus på produkter der kan bruges mange gange, og sparer på emballagen og plastikken.

Yderligere information

Farver

Brun & Rød, Lys gul & Lilla, Stribet, Rød & stribet, Blå & stribet

Varenummer 1507659
Varenummer 1507659
Varenummer 1507659b
Varenummer 1507659c
Varenummer 1507659a

2 anmeldelser af Genanvendelig gaveindpakning af økologisk bomuld

 1. Ida Neergaard

  De er simpelthen så fine og gode størrelser, brugte dem til indpakning af julegaver, de blev så flotte.

 2. Helene

  Det stribede genanvendelige og økologiske gaveindpakning fra Haps Nordic er nemt at pakke ind med og binde knude på. Til gengæld er det måske lige en kende tyndt og kan virke lidt gennemsigtigt; men da stoffet er mønstret gør det alligevel svært for gavemodtageren at se klart igennem, hvad indpakningen gemmer 🙂
  Den ensfarvede bort giver en flot effekt på gaveindpakningen.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...