Hverdag / Husholdning / Notesbog af overskudspapir
Brand:Scrappad

Notesbog af overskudspapir

Nedsat
(2 kundeanmeldelser)

Fra 42,00 kr. 60,00 kr.

Notesbog af overskudspapir med genanvendt kobberspiralryg og cover af naturligt kraftpapir. Siderne findes både i blanke, med linjer og prikker og kan derfor bruges til mange forskellige ting. Fås i 3 forskellige størrelser.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

I en notesbog af overskudspapir er siderne i notesbogen overskud og papirrester fra Munkedal papirmølle i Sverige, samt mindre trykkerier o. lign. i Aarhus omegn.

Den fine notesbog er upcyclet af brugte materialer. Notesbogen er perfekt til os, som godt kan lide at tage noter i en lille bog, skrive planer ned eller tegne. Notesbøgerne findes i flere varianter, så det passer til netop dit behov og ønske.

Scrappad notesbog af overskudspapir er helt unik, da papiret er restprodukter fra forskellige papirtyper. Der vil derfor kunne forekomme forskellige tykkelser, farvetoner og overflader på papiret i notesbøgerne. Generelt for papirtykkelsen er det kraftigt papir. Vores notesbøger er med spiralryg. Spiralen er af genanvendt kobber og kan både have en spiral i kobberfarve eller farvet. Coveret er lavet af naturligt kraftpapir.

Notesbøgerne findes i flere varianter. Sketchbook er specielt god til tegninger, den lille notesbog er god til små hverdagsnoter. Den normale notesbog med blanke sider eller med linjer er god som notesbog i undervisningen. Vores notesbøger med prikker er gode som bullet journal, hvor der både kan tegnes og skrives på siderne.

Notesbog i genanvendt papir

Ved at “upcycle” og genbruge papiret direkte, sørger vi for at intet går til spilde og sørger for at ingen ressourcer er spildte.

Scrappad notesbog findes i fem varianter:

 • Lille notesbog med blanke sider (15×10 cm, med spiral i siden)
 • Normal notesbog med blanke sider (15×22 cm, med spiral i siden)
 • Normal notesbog med prikker (15×22 cm, med spiral i siden). Der er prikker på hver anden side.
 • Normal notesbog med linjer (15×22 cm, med spiral i siden). Der er linjer på hver anden side.
 • Sketchbook med blanke sider (22×15 cm, med spiral i siden)

Scrappad er dansk, og fokuserer på at genbruge overskudspapir direkte. Scrappad har som mål at udbrede upcycling og direkte genbrug af papir i hele Danmark og ud i verden.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Variant

Lille, Normal blank, Normal linjer, Normal prikker, Sketchbook

Varenummer 1507131b
Varenummer 1507131c
Varenummer 1507131a

2 anmeldelser af Notesbog af overskudspapir

 1. Laura

  Jeg købte en sketchbook, som jeg skulle bruge som gæstebog til en fest. Jeg havde jo forventet en kobber-spiralryg, som beskrivelsen siger, men da den kom, var spiralryggen bare mørkegrøn. Dette var en stor skuffelse for mig, for min fest havde guld/blåt tema, så det var vigtigt for mig med kobberspiralryggen. Jeg synes ikke, det er i orden, at man ikke får hvad man har bestilt, så i burde virkelig ændre beskrivelsen ) : Ellers er det en fin bog.

  • Emma, Simpelt.dk

   Hej Laura,

   Jeg har rettet i teksten efter din kommentar, således det fremgår tydeligere, at spiralryggen kan variere i farve, da det er lavet af genanvendt materiale.

 2. Lina

  absolutely amazing notebook and idea. The paper sheets are thick. Nice to have this notebook. Thank you.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.