Genanvendelig gaveindpakning

Fra 65,00 kr.

Genanvendelig gaveindpakning – kan bruges igen og igen, så man undgår store mængder engangspapir. Gaveindpakningen er lavet af genbrugs- eller overskudsstof og syes på en socialøkonomisk virksomhed. Fås i 3 størrelser og i forskellig tykkelse.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507126 Kategorier: , ,
Brands:SAY NO

Beskrivelse

Genanvendelig gaveindpakning i genbrugs- eller overskudstekstiler fra SAY NO er et godt alternativ til gavepapir.

I Danmark bruger vi hvert år omkring 1100 ton gavepapir, og for at producere dette kræver det omtrent 6600 træer. Derudover benyttes der store mængder vand og kemikalier til fremstillingen af gavepapir.

Derfor er SAY NOs Hiroba-gaveindpakning et virkelig perfekt og helt unikt alternativ. Hiroba er lavet af genbrugs- og overskudsartikler i samarbejde med “Råt & Godt” – en socialøkonomisk virksomhed.

En Hiroba betyder kvadrat på japansk, og er inspireret af en tradition fra det gamle Japan, hvor man brugte det kvadratiske stykke stof til at opbevare bla. værdiggenstande. Denne tradition har udviklet sig, og er nu en miljøvenligt og skånsomt alternativ til gavepapir. Gaveindpakningen kan nemlig bruges igen og igen.

Tanken med Hiroba er, at den er en del af gaven. Modtageren kan give det videre som en ny gave, og sammen hjælper vi hinanden til at spare på ressourcerne og have omtanke for miljøet. Hvis modtageren af gaven ikke vil få det brugt, kan du jo få det med igen, og bruge det til en ny gave.

Fordele ved Hiroba:

  • Erstatter et engangsprdoukt, der sjældent kan genanvendes
  • Kan bruges igen og igen, og er helt unikt
  • Er lavet af genbrugs- eller overskudstekstiler
  • Det er produceret lokalt, hvorved man undgår en CO2-tung transport

Hiroba fåes i tre størrelser og både i enkeltlags og dobbeltlags. Den dobbeltlags har to sider, og når den bindes skabes et helt unikt udtryk.

OBS! Det er ikke muligt at udvælge et helt specifikt design, da alle produkterne er unikke, men vi har farveinddelt størrelserne. Har man udset sig en helt bestemt Hiroba, kan man skrive en kommentar til ordren, og så vil vi så vidt muligt prøve at imødekomme dette. 

Til gaveindpakning af børnegaver, kan f.eks. også vælge at bruge en stofble i økologisk bomuld, som også kan være en del af gaven. Se også vores bentobags, som syes i ét stykke stof.

SAY NO er en lille dansk virksomhed, der arbejder for at begrænse forbruget af jordens ressourcer. De samarbejder med “Råt & Godt” – en socialøkonomisk virksomhed, der producerer Hiroba af genbrugs- eller overskudstekstiler fra lokalområdet.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Farve

Rosa, Blå/grå/sort, Gul

Variant

To-lags, Et-lags

Størrelse

Lille, Medium, Stor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Genanvendelig gaveindpakning”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *