Juleophæng

Fra 75,00 kr.

Dansk, håndlavet keramik-julepynt, som kan pryde juletræet eller andre steder i jule-huset. Ophængene er enkle og stilrene, og kan bruges i mange år.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507130 Kategorier: ,
Brands:Vaarhus

Beskrivelse

Juleophæng fra keramiker Vaarhus Ceramics – en dansk kvinde fra Aarhus. Juleophængene er er lavet af hvid porcelæns-ler og lys grå SM stentøjs-ler. Ophængene er håndudrullede og trykt ud med bageudstiksforme, der leder tankerne hen på hyggelige klassiske juletraditioner.

Alle juleophængene er unikke, og der er derfor forskel i farver og glasur.

Både ler og glasur er rene naturmaterialer. Båndet i ophænget er ægte læder. Ophængene har en klassisk og simpel stil, og holder derfor år efter år uden at være dikteret af mode.

Ophængene kan f.eks pynte på juletræet, i vindueskarmen eller hvor det lige passer ind. Juleophæng er en god idé som f.eks lille personlig adventsgave eller værtindegave.

For andre juleting kan du se vores kalenderlys i økologisk soya støbt i en genanvendt vinflaske. Du kan også se vores genanvendelige gaveindpakning fra SAY NO.

Vaarhus Ceramics er et keramikværksted med en dansk kvinde bag. Vaarhus Ceramics producerer diverse keramiske produkter, med omtanke og kærlighed for naturen og produktet.

Yderligere information

StørrelseN/A
Varianter

Stjerne tekst, Hjerte tekst, Buk, Juletræ tekst, Hjerte, Juletræ

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Juleophæng”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...