Hverdag / Kalenderlys rapsvoks
Brands:Raps Raps

Kalenderlys rapsvoks

159,00 kr.

Smukt og enkelt kalenderlys i rapsvoks. Perfekt i en juledekoration, hvor du kan nyde nedtællingen og det hyggelige bløde lys hele december igennem. Lysene er håndstøbte af 100% rapsvoks fra Europa.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Beskrivelse

Kalenderlys rapsvoks er fine håndstøbte lys af 100% rapsvoks fra Europa. De smukke kalenderlys skaber hygge og et dejligt blødt lys hele december og vil være perfekt i en lille juledekoration.

Rapsvoks er en vegetabilsk voks, der er GMO- og regnskovsfri. Raps er ikke forbundet med overdyrkning, det er bionedbrydeligt, er ikke testet på dyr og så er det 100% plantebaseret. Vores rapsvoks kalenderlys har en flot cremehvid farve og en væge af ubleget bomuld.

Kalenderlyset er samme størrelse som Three bloklyset fra Raps Raps, og har en brændtid på ca. 45 timer.

Leder du efter flere lys til julen? Se også de små fine juletræslys i bivoks, kalenderlys i bivoks, vores hyggelige DIY bivokslys og det fine adventslys i rapsvoks.

Lysene fra Raps Raps er håndstøbt i Tyskland og lavet af 100% rapsvoks fra Europa. Talrækken er påsat med en vandopløselig film.

Tips til dine lys

  • Trim vægen til ca. 5 mm hver gang du tænder. Nip den med fingrene eller brug en vægeklipper.
  • Undgå træk. Dels brænder dine lys ikke skævt og dels minimeres mængden af partikler, når det brænder langsommere.
  • Brænd lyset ca. 3 timer første gang eller til at smeltepølen går næsten ud til kanten. Så undgår du at brænde en ‘tunnel’, der mindsker mængden af ilt og derved øger mængden af partikler.
  • Giv lyset et ‘kram’ ved at klemme kanterne ind – så undgår du også det brænder sig ned i en tunnel.
  • Sluk lyset rigtigt. Undgå unødig sod ved at bruge en lyseslukker eller sluk det mellem fingrene.

Raps Raps er en lille dansk virksomhed. Lysene håndstøbes i Danmark eller Tyskland i europæisk rapsvoks. Lysene er et alternativ til stearinlys.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.