Klimaguiden

229,00 kr.

“Klimaguiden – red verden lidt hver dag” indeholder gode tips og trick, samt forklaringer på forskellige emner der hører under temaet “klimakrisen”.

Læs mere →

På lager

Varenummer (SKU): 1507143 Kategorier: ,

Beskrivelse

“Klimaguiden – red verden lidt hver dag” er en bog af Anders Nolting Magelund og Anna Fenger Schefte. Den er udgivet d. 22. august 2019, og er en opdateret guide til, hvordan du kan tage små – eller større skridt, i en mere miljøvenlig retning.

I bogen forklares den meget indviklede og omstændige klimakrise, så de fleste vil kunne forstå det. Forfatterne har “ryddet op” i klimaråd, rapporter, undersøgelser og halve sandheder. Bogen er inddelt i kapitler der fokuserer på alt ift. ét emne, f. eks mad, rejse, tøj, transport og penge.

Forfatterne kommer virkelig godt rundt om de forskellige emner, og beskriver både fordele og ulemper. F. eks er der et par sider i kapitlet “Ting”, hvor de beskriver, hvad man kan gøre – købe kvalitetsprodukter, ting der kan genanvendes eller er genanvendt, gode materialer og  hvordan vores vaner og forbrug skal ændres. 

Bogen er både relevant som læsning fra ende til anden, men også som opslagsværk. Forfatterne er erfarne klima-journalister, og de bruger den nyeste viden og data på området. Bogen indeholder 184 sider.

Klimaguiden er printet på FSC-certificeret papir og udgives af Politikkens Forlag.

Har du set vores notebøger i overskudspapir? Den er god til noter, indkøbslister eller tegninger.

Nedenfor har forfatterne opsummeret deres vigtigste råd. Bl.a skal vi “klimahacke” hverdagens vaner, købe mindre men af god kvalitet og så skal vi bruge vores forbruger-magt til at præge producenterne i en mere klimavenlig retning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klimaguiden”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...