Se vores udvalg af 100% nedbrydelige og komposterbare mobilcovers herunder. Er det tid til at skære unødig plastik ud af dit liv? Så er det et rigtig fint sted at starte – fås i mange varianter.

Kategorien indeholder 7 produkter

Viser alle 7 resultater

Active Filters: Clear Filters

Nedbrydeligt cover til iPhone

Komposterbare mobilcovers til de fleste modeller af iPhone i flotte designs – plastikfrit, bionedbrydeligt og holdbart.

Har du nogensinde overvejet, at dit iPhonecover faktisk ikke behøver at være lavet af plastik? Og har du nogensinde overvejet, at det faktisk istedet kunne være lavet af 100% plantemateriale, der gør det til et komposterbart og nedbrydeligt cover?

Det svenske firma “A good company” har lavet et flot nedbrydeligt cover til iPhone – 100% plastikfri, 100% bionedbrydelige og komposterbare, i flotte prints eller ensfarvede. Coveret er holdbart og beskyttende.

Hvad er det lavet af?

Coveret er lavet af 100% rest-hør og er nedbrudt efter 3-4 måneder i en hjemmekompost. Et nedbrydeligt cover til iPhone kan både komposteres hjemme eller sorteres som bioaffald. Hør-materialet stammer fra lokale landmænd i Sverige, hvor coveret også produceres.

Coveret er designet så det dækker de mest udsatte områder på din iPhone – nemlig hjørnerne og glasset fra skærmen. Coveret er hårdt og solidt, og kan virkelig holde til at blive brugt. Coveret er farvet med vandbaseret farve og printes i hånden, hvorfor små variationer kan forekomme.