Kalender af overskudspapir

159,00 kr.

Årskalender for 2021 i overskudspapir. Coveret er af naturligt kraftpapir og spiralen er genanvendt kobber. En mere miljøvenlig måde at have overblik over planerne, hvis du gerne vil have en fysisk kalender.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Varenummer (SKU): 1507114 Kategorier: , ,
Brands:Scrappad

Beskrivelse

Har du brug for nemt overblik skrevet i en fysisk kalender? Med en 2021-kalender af overskudspapir kan du bevare overblikket, og samtidig have omtanke for miljøet.

Papiret i kalenderen er overskud fra primært Munkedal papirmølle i Sverige, samt fra mindre trykkerier o. lign. i Aarhus omegn.

Scrappads’ kalender af overskudspapir er helt unik, da papiret er restprodukter fra forskellige papirtyper. Der vil derfor kunne forekomme forskellige tykkelser, farvetoner og overflader på papiret i kalenderen. Dette er en kalender med spiralryg. Spiralen er af genanvendt kobber. Spiralens farve kan variere. Coveret er lavet af naturligt kraftpapir.

Kalenderen er for 2021.

Ved at “upcycle” og genbruge papiret direkte, sørger vi for at intet går til spilde og sørger for at ingen ressourcer er spildte. Der findes også en malebog notesbøger i vores sortiment.

Kalenderen indeholder forskellige overblik over uger og måneder og har massere plads til at skrive noter og planer.

Se også vores bæredygtige notesbøger i overskudspapir, computersleeve i økologisk bomuld og penalhus i økologisk bomuld.

Scrappad er dansk, og fokuserer på at genbruge overskudspapir direkte. Scrappad har som mål at udbrede upcycling og direkte genbrug af papir i hele Danmark og ud i verden.

Yderligere information

Størrelse 22 × 15 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...