IMG_7480
Notesbøger notesbog af overskudspapir. miljøvenlig notesbog
IMG_7480

Notesbog af overskudspapir

(1 kundeanmeldelse)

Fra 60,00 kr.

Notesbog af overskudspapir med genanvendt kobberspiralryg og cover af naturligt kraftpapir. Siderne er blanke og kan derfor bruges til mange forskellige ting. Fås i 3 forskellige størrelser.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507131 Kategorier: ,
Brands:Scrappad

Beskrivelse

I en notesbog af overskudspapir er siderne i notesbogen overskud og papirrester fra Munkedal papirmølle i Sverige, samt mindre trykkerier o. lign. i Aarhus omegn.

Scrappads’ notesbøger af overskudspapir er helt unikke, da papiret er restprodukter fra forskellige papirtyper. Der vil derfor kunne forekomme forskellige tykkelser, farvetoner og overflader på papiret i notesbøgerne. Spiralen er af genanvendt kobber og kan både have en spiral i kobberfarve eller farvet. Coveret er lavet af naturligt kraftpapir.

Ved at “upcycle” og genbruge papiret direkte, sørger vi for at intet går til spilde og sørger for at ingen ressourcer er spildte. Der findes også en malebog og kalender i vores sortiment.

Notesbøgerne findes i fem varianter:
– Lille blank (15×10 cm, med spiral i siden)
– Normal blank (15×22 cm, med spiral i siden)
– Normal prikker (15×22 cm, med spiral i siden). Der er prikker på hver anden side.
– Normal linjer (15×22 cm, med spiral i siden). Der er linjer på hver anden side.
– Sketchbook blank (22×15 cm, med spiral i siden)

Se også 2020 kalenderen af overskudspapir.

Scrappad er dansk, og fokuserer på at genbruge overskudspapir direkte. Scrappad har som mål at udbrede upcycling og direkte genbrug af papir i hele Danmark og ud i verden.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Variant

Lille, Normal blank, Normal linjer, Normal prikker, Sketchbook

1 anmeldelse af Notesbog af overskudspapir

 1. Laura

  Jeg købte en sketchbook, som jeg skulle bruge som gæstebog til en fest. Jeg havde jo forventet en kobber-spiralryg, som beskrivelsen siger, men da den kom, var spiralryggen bare mørkegrøn. Dette var en stor skuffelse for mig, for min fest havde guld/blåt tema, så det var vigtigt for mig med kobberspiralryggen. Jeg synes ikke, det er i orden, at man ikke får hvad man har bestilt, så i burde virkelig ændre beskrivelsen ) : Ellers er det en fin bog.

  • Emma, Simpelt.dk

   Hej Laura,

   Jeg har rettet i teksten efter din kommentar, således det fremgår tydeligere, at spiralryggen kan variere i farve, da det er lavet af genanvendt materiale.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *