Notesbog af overskudspapir

Fra 60,00 kr.

(2 kundeanmeldelser)

Notesbog af overskudspapir med genanvendt kobberspiralryg og cover af naturligt kraftpapir. Siderne findes både i blanke, med linjer og prikker og kan derfor bruges til mange forskellige ting. Fås i 3 forskellige størrelser.

Læs mere →

Ryd
Brands:Scrappad

Beskrivelse

I en notesbog af overskudspapir er siderne i notesbogen overskud og papirrester fra Munkedal papirmølle i Sverige, samt mindre trykkerier o. lign. i Aarhus omegn.

Den fine miljøvenlige notesbog er upcyclet af brugte materialer. Notesbogen er perfekt til os, som godt kan lide at tage noter i en lille bog, skrive planer ned eller tegne. Notesbøgerne findes i flere varianter, så det passer til netop dit behov og ønske.

Scrappad notesbog af overskudspapir er helt unik, da papiret er restprodukter fra forskellige papirtyper. Der vil derfor kunne forekomme forskellige tykkelser, farvetoner og overflader på papiret i notesbøgerne. Generelt for papirtykkelsen er det kraftigt papir. Vores notesbog er med spiralryg. Spiralen er af genanvendt kobber og kan både have en spiral i kobberfarve eller farvet. Coveret er lavet af naturligt kraftpapir.

Bæredygtig notesbog

Ved at “upcycle” og genbruge papiret direkte, sørger vi for at intet går til spilde og sørger for at ingen ressourcer er spildte.

Scrappad notesbog findes i fem varianter:
– Lille blank (15×10 cm, med spiral i siden)
– Normal blank (15×22 cm, med spiral i siden)
– Normal prikker (15×22 cm, med spiral i siden). Der er prikker på hver anden side.
– Normal linjer (15×22 cm, med spiral i siden). Der er linjer på hver anden side.
– Sketchbook blank (22×15 cm, med spiral i siden)

Der findes også en kalender i vores sortiment. Se 2021 kalenderen af overskudspapir.

Scrappad er dansk, og fokuserer på at genbruge overskudspapir direkte. Scrappad har som mål at udbrede upcycling og direkte genbrug af papir i hele Danmark og ud i verden.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Variant

Lille, Normal blank, Normal linjer, Normal prikker, Sketchbook

2 anmeldelser af Notesbog af overskudspapir

 1. Laura

  Jeg købte en sketchbook, som jeg skulle bruge som gæstebog til en fest. Jeg havde jo forventet en kobber-spiralryg, som beskrivelsen siger, men da den kom, var spiralryggen bare mørkegrøn. Dette var en stor skuffelse for mig, for min fest havde guld/blåt tema, så det var vigtigt for mig med kobberspiralryggen. Jeg synes ikke, det er i orden, at man ikke får hvad man har bestilt, så i burde virkelig ændre beskrivelsen ) : Ellers er det en fin bog.

  • Emma, Simpelt.dk

   Hej Laura,

   Jeg har rettet i teksten efter din kommentar, således det fremgår tydeligere, at spiralryggen kan variere i farve, da det er lavet af genanvendt materiale.

 2. Lina

  absolutely amazing notebook and idea. The paper sheets are thick. Nice to have this notebook. Thank you.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *