Hverdag / Kontorartikler / Stålklemmer
Brand:Pulito

Stålklemmer

(1 kundeanmeldelse)

29,00 kr.

10 stk. stålklemmer leveret i papirspose. Et solidt og holdbart alternativ til poseklemmer og tøjklemmer i plastik, som desværre nemt går i stykker.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

10 stk. stålklemmer leveret i en papirspose. Et solidt og holdbart alternativ til poseklemmer og tøjklemmer i plastik, som desværre nemt går i stykker. Klemmer i stål er mere holdbare, og ligeså effektive.

Stål klemmer kan, udover at bruges som tøjklemmer, også nemt bruges dekorativt til f.eks. at hænge tegninger eller andre papirer op.

  • Lavet af fødevaregodkendt rustfrit stål
  • Robuste og effektive
  • Kommer i emballage af papir
  • Pakken indeholder 10 stk.

Disse stål klemmer måler ca. 6 cm. og er produceret i fødevaregodkendt rustfrit stål.

En pakke indeholder 10 stålklemmer.

Pulito er en dansk familievirksomhed der siden 2007, har ønsket at tilbyde produkter, der både er gode for forbrugeren og miljøet. Se også vores udvalg af bl. a. madkasser fra Pulito.

Yderligere information

Vægt 0,090 kg
Varenummer 1507123

1 anmeldelse af Stålklemmer

  1. Amalie Eilersen

    Super fine klemmer vi bruger dem til alverdens ting. Hæng ting op, lukke poser, holde vores skraldepose på plads og hænge tøj op. Pæne at se på og ikke alt for stramme

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...