Hverdag / Lys / Hånddyppede bivokslys
Brand:BISTAD

Hånddyppede bivokslys

Udsolgt

79,00 kr.

Hånddyppede bivokslys er lavet af bivoks fra den grønne pulje og har en brændetid på ca. 8 timer. Lysene passer til normale stager.

Læs mere →

Ikke på lager

Beskrivelse

Hånddyppede bivokslys er 2 smukke høje levende lys lavet af bivoks fra den grønne pulje. Du får 2 stk. hånddyppede lys af 100 % ren bivoks.

Bivokslysene er håndlavede hos BISTAD, som er en socialøkonomisk virksomhed. I produktionen af de hånddyppede bivokslys sidder bl.a udsatte borgere. Der kan derfor forekomme mindre variationer i de enkelte produkter, men ingen som har betydning for produktets kvalitet.

Vil du hellere prøve at lave dit eget bivokslys? Vi har en lille DIY-udgave her. Se også de fine små juletræslys i bivoks.

Anbefalinger til afbrænding

Det er vigtigt at man løbende klipper vægen til. På den måde undgår man at lyset soder. Det er ligeledes vigtigt, at være opmærksom på, om lyset står i træk, og derfor brænder skævt. Herudover er det vigtigt at holde sig til brandmyndighedernes vejledninger for afbrændning af levende lys:

  • Stil altid tændte stearinlys, så børn og husdyr ikke kan vælte dem
  • Hav altid levende lys under opsyn
  • Sluk levende lys, når du går i seng eller forlader boligen
  • Placer levende lys i god afstand fra flagrende gardiner, blomster og andre løse, lette genstande, hvor flammen kan få fat
  • Hav aldrig levende lys på børneværelser
  • Pust ikke lys ud, men kvæl flammen.

1 lys har en brændetid på ca. 8 timer og passer til normale lysestager.

BISTAD er en dansk biavler-virksomhed. BISTAD ønsker ikke kun at skabe bedre vilkår for bierne, men har også stort fokus på socialt udsatte mennesker i nærområdet. BISTADs produkter fremstilles af såvel ansatte, som frivillige eller udsatte borgere, og der kan derfor forekomme mindre variationer i produkterne. Bivoksen fra BISTAD er fra den grønne pulje.

Yderligere information

Vægt 0,140 kg
Varenummer 1507376

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...