Hverdag / Lys / Hånddyppet bloklys i bivoks
Brand:BISTAD

Hånddyppet bloklys i bivoks

79,00 kr.

Hånddyppet bloklys i bivoks af 100% bivoks fra den grønne pulje. Bloklyset har en skøn duft af honning og har en brændetid på 40 timer.

Ved køb af 3 eller flere lys sparer du 10% på bloklysene. 

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Hånddyppet bloklys i bivoks er et smukt bloklys lavet af 100% bivoks fra den grønne pulje.

Bivokslyset er håndlavet hos BISTAD, som er en socialøkonomisk virksomhed. I produktionen af de hånddyppede bivokslys sidder bl.a udsatte borgere. Der kan derfor forekomme mindre variationer i de enkelte produkter, men ingen som har betydning for produktets kvalitet.

Ved køb af 3 eller flere lys sparer du 10% på bloklysene. 

Vil du hellere prøve at lave dit eget bivokslys? Vi har en lille DIY-udgave her. Vi har også høje hånddyppede lys i bivoks eller blokslys af rapsvoks i forskellig højde.

Det vigtigt at man ikke kun brænder ½ time af gangen, men gerne mindst 3 timer. Dette er vigtigt, da de ellers kun vil smelte i midten af sit bistad lys. Efterfølgende afbrændinger bliver derfor ikke optimale og dermed bliver afbrændingen generelt ikke optimal.

Anbefalinger til afbrænding

Det er vigtigt at man løbende klipper vægen til. På den måde undgår man at sit bivoks bloklys soder. Det er ligeledes vigtigt, at være opmærksom på, om lyset står i træk, og derfor brænder skævt. Herudover er det vigtigt at holde sig til brandmyndighedernes vejledninger for afbrændning af levende lys:

  • Stil altid tændte bivoks bloklys og andre levende lys, så børn og husdyr ikke kan vælte dem
  • Hav altid levende lys under opsyn
  • Sluk levende lys, når du går i seng eller forlader boligen
  • Placer levende lys i god afstand fra flagrende gardiner, blomster og andre løse, lette genstande, hvor flammen kan få fat
  • Hav aldrig levende lys på børneværelser
  • Pust ikke bistad lys ud, men kvæl flammen.

1 hånddyppet bloklys i bivoks har en brændetid på ca. 40 timer og måler 7,5 cm i højden.

BISTAD er en dansk biavler-virksomhed. BISTAD ønsker ikke kun at skabe bedre vilkår for bierne, men har også stort fokus på socialt udsatte mennesker i nærområdet. BISTADs produkter fremstilles af såvel ansatte, som frivillige eller udsatte borgere, og der kan derfor forekomme mindre variationer i produkterne. Bivoksen fra BISTAD er fra den grønne pulje.

Yderligere information

Vægt 0,175 kg
Størrelse 7,5 cm
Varenummer 1507458

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...