Malebog af overskudspapir

99,00 kr.

Lækker malebog lavet af overskudspapir med 15 sjove og skøre tegninger af den danske kunstner “Mormor”. Perfekt til fordybning og mange timers underholdning.

Læs mere →

På lager

Varenummer (SKU): 1507119 Kategorier: , ,
Brands:Scrappad

Beskrivelse

Malebøger er super underholdning, afslapning og øvelse i at udfoldelse sig kreativt. En malebog af overskudspapir indeholder papir som er overskud fra primært Munkedal papirmølle i Sverige, samt fra mindre trykkerier o. lign. i Aarhus omegn.

Tegningerne er lavet af den danske kunster “Mormor”, og findes i forskellige sværhedsgrader. I malebogen er der 15 sjove og skøre tegninger i alt, som er inddelt i kategorierne: helte, personer og steder.

Når du køber en Scrappad malebog af overskudspapir, vil du opleve at hvert produkt er helt unikt, da papiret er restprodukter fra forskellige papirtyper. Der vil derfor kunne forekomme forskellige tykkelser, farvetoner og overflader på papiret i malebogen. Coveret er lavet af naturligt kraftpapir.

Ved at “upcycle” og genbruge papiret direkte, sørger vi for at intet går til spilde og at så få ressourcer som overhovedet muligt, er spildte.

Se også notesbøgerne eller 2020 kalenderen af overskudspapir.

Scrappad er dansk, og fokuserer på at genbruge overskudspapir direkte. Scrappad har som mål at udbrede upcycling og direkte genbrug af papir i hele Danmark og ud i verden.

Yderligere information

Størrelse30 × 21 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Malebog af overskudspapir”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...