Plantekort

Plantekort er et lykønskningskort med en ekstra tanke bag. Kortet er lavet af genanvendt papir, hvori der er blomsterfrø blandet i. Når kortet er givet, kan kortet plantes i jorden, og en blomst vokser op. På den måde får din hilsen et ekstra liv, betydning og et ekstra minde.

4 Products

Filtre
Ok

  Filtre

  show blocks helper
 • Omtænk julekort plantekort plantbare kort blomstergaveOmtænk julekort plantekort plantbare kort blomstergave Nedsat
  40,00 kr. 50,00 kr.

  Med plantekort jul får du et smukt kort, hvor din hilsen kan få nyt liv efter modtagelse – kortet kan plantes og blive til blomster. Kortene har et simpelt og julet udtryk.

  Køb 3 stk. julekort og få det 3. gratis 

   

  Vælg muligheder
 • Plantbare lykønskningskot grafisk fra Omtænk Nedsat
  Fra 40,00 kr. 50,00 kr.

  Plantekort grafisk er en fin måde at give lidt mere end “bare” et kort. Din hilsen kan plantes og vokse sig til den krydderurt eller blomst der er som motiv på kortet.

  Vælg muligheder
 • Plantbare lykønskningskort til alle anledninger fra Omtænk Nedsat
  Fra 40,00 kr. 50,00 kr.

  Med plantekort til alle anledninger får du et smukt kort, hvor din hilsen kan få nyt liv efter modtagelse – kortet kan plantes og blive til blomster. Kortene har et simpelt og håndmalet udtryk, der gør det perfekt til mange anledninger.

  Vælg muligheder
 • Plantbare lykønskningskort til børn fra OmtænkMiljøvenlige plantbare kort fødselsdagskort julekort plantbare plantekort fra Omtænk Nedsat
  Fra 40,00 kr. 50,00 kr.

  Med plantekort til børn kan en kærlig hilsen forvandles til smukke, farverige blomster til stor glæde for både børn og voksne. Illustrationerne er lavet af ‘Oktoberstorm’, og til hver kort er en lille fortælling med et fint budskab.

  Vælg muligheder

Plant dit kort

Med plantekort alle anledninger kan du skrive en skøn hilsen til en eller flere du har kært – til fødselsdage eller receptioner, konfirmationer eller bryllupper. Modtageren kan få lov at beholde din hilsen, uden at ende med en stak lykønskningskort, der bare bliver gemt. Kortet kan nemlig blive til en plante i vinduet eller i haven, og på den måde altid minde modtageren om netop din hilsen. 

Kortene findes i flere varianter – i grafisk udtryk med den plante kortets frø indeholder. Der er også kort med illustrationer. Illustrationerne er neutrale, så de kan bruges til mange forskellige anledninger, og har et smukt vandmalet udtryk med referencer til naturen. Alle frø er NON-GMO.

Kortet er lavet af genanvendt papir i tyk kvalitet, og indeholder en masse små plantefrø til vilde blomster.

En hilsen bliver til en blomst og et minde

Når modtageren har læst kortet, kan det rives i stykker, og herefter plantes – derved vil naturen forvandle din hilsen til de smukkeste blomster, som både mennesker og dyr kan nyde godt af.