Plantekort

Plantekort er et lykønskningskort med en ekstra tanke bag. Kortet er lavet af genanvendt papir, hvori der er blomsterfrø blandet i. Når kortet er givet, kan kortet plantes i jorden, og en blomst vokser op. På den måde får din hilsen et ekstra liv, betydning og et ekstra minde.

4 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Plant dit kort

Med plantekort alle anledninger kan du skrive en skøn hilsen til en eller flere du har kært – til fødselsdage eller receptioner, konfirmationer eller bryllupper. Modtageren kan få lov at beholde din hilsen, uden at ende med en stak lykønskningskort, der bare bliver gemt. Kortet kan nemlig blive til en plante i vinduet eller i haven, og på den måde altid minde modtageren om netop din hilsen. 

Kortene findes i flere varianter – i grafisk udtryk med den plante kortets frø indeholder. Der er også kort med illustrationer. Illustrationerne er neutrale, så de kan bruges til mange forskellige anledninger, og har et smukt vandmalet udtryk med referencer til naturen. Alle frø er NON-GMO.

Kortet er lavet af genanvendt papir i tyk kvalitet, og indeholder en masse små plantefrø til vilde blomster.

En hilsen bliver til en blomst og et minde

Når modtageren har læst kortet, kan det rives i stykker, og herefter plantes – derved vil naturen forvandle din hilsen til de smukkeste blomster, som både mennesker og dyr kan nyde godt af.