Hverdag / Plantekort / Plantekort alle anledninger
Brand:Omtænk

Plantekort alle anledninger

(1 kundeanmeldelse)

Fra 50,00 kr.

Med plantekort til alle anledninger får du et smukt kort, hvor din hilsen kan få nyt liv efter modtagelse – kortet kan plantes og blive til blomster. Kortene har et simpelt og håndmalet udtryk, der gør det perfekt til mange anledninger.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Med plantekort alle anledninger kan du skrive en skøn hilsen til en eller flere du har kært – til fødselsdage eller receptioner, konfirmationer eller bryllupper. Modtageren kan få lov at beholde din hilsen, uden at ende med en stak lykønskningskort, der bare bliver gemt. Kortet kan nemlig blive til en plante i vinduet eller i haven, og på den måde altid minde modtageren om netop din hilsen. 

Med plantekort fra Omtænk kan du skrive en kærlig hilsen i et lykønskningskort, og samtidig give modtageren en blomstergave med minder og kærlighed.

Kortene til alle anledninger har de fineste illustrationer af kunstneren “Oktoberstorm”. Illustrationerne er neutrale, så de kan bruges til mange forskellige anledninger, og har et smukt vandmalet udtryk med referencer til naturen. Kortene findes i 4 varianter eller i en 4-pak med et af hvert. Kortene indholder wildflower-frø. Alle frø er NON-GMO.

Kortet er lavet af genanvendt papir i tyk kvalitet, og indeholder en masse små plantefrø til vilde blomster. Når modtageren har læst kortet, kan det rives i stykker, og herefter plantes – derved vil naturen forvandle din hilsen til de smukkeste blomster, som både mennesker og dyr kan nyde godt af.

Med det plantekort alle anledninger medfølger en konvolut af kvistpapir med fugtgummieret kuvertlukning. I 4-pakningen medfølger 4 kuverter.

Skal du give en gave til en barn? Se vores fine plantbare kort til børn

Hvorfor plantekort?

 • Med et plantekort sparer vi på forbruget af træer, da papiret stammer fra genanvendt papir
 • Kortets betydning og omtanke forøges og giver en ekstra oplevelse for modtageren
 • Din hilsen kan få et nyt & meningsfuldt liv

Hvis du har modtaget et plantekort, kan du læse en vejledning her.

Omtænk er et dansk brand med omtankte for naturen og produkter af god kvalitet. Omtænk fokuserer på at “omtænke” nogle af de ting vi har i hjemmet.

Yderligere information

Vægt N/A
Motiv

Vandmand, Humlebi, Blå blomst, Lilla blomst, 4-pak

Varenummer 1507281b
Varenummer 1507281e
Varenummer 1507281d
Varenummer 1507281c
Varenummer 1507281a

1 anmeldelse af Plantekort alle anledninger

 1. melanie

  Meget fine kort, lækkert og kraftigt papir. Kan klart anbefales.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Plantbare lykønskningskort til børn fra OmtænkMiljøvenlige plantbare kort fødselsdagskort julekort plantbare plantekort fra Omtænk
  Fra 50,00 kr.

  Med plantekort til børn kan en kærlig hilsen forvandles til smukke, farverige blomster til stor glæde for både børn og voksne. Illustrationerne er lavet af ‘Oktoberstorm’, og til hver kort er en lille fortælling med et fint budskab.

  Vælg muligheder