Hverdag / Plantekort / Plantekort børn
Brand:Omtænk

Plantekort børn

Fra 50,00 kr.

Med plantekort til børn kan en kærlig hilsen forvandles til smukke, farverige blomster til stor glæde for både børn og voksne. Illustrationerne er lavet af ‘Oktoberstorm’, og til hver kort er en lille fortælling med et fint budskab.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Med plantekort børn kan du skrive en skøn hilsen til et barn – til fødselsdage eller andre mærkedage. Barnet kan få lov at beholde din hilsen, uden at ende med en stak lykønskningskort, der bare bliver gemt. Kortet kan nemlig blive til en plante i vinduet eller i haven, og på den måde altid minde barnet om din hilsen. 

Med plantekort fra Omtænk kan du skrive en kærlig hilsen i et lykønskningskort, og samtidig give modtageren en blomstergave med minder og kærlighed.

Børnekortene har de fineste illustrationer af kunstneren “Oktoberstorm”, der på fineste vis har lavet små fortællinger med søde budskaber til illustrationerne. Børnekortene findes i 4 varianter eller i en 4-pak med et af hvert. Børnekortene indholder wildflower-frø. Alle frø er NON-GMO.

Kortet er lavet af genanvendt papir i tyk kvalitet, og indeholder en masse små plantefrø til vilde blomster. Når modtageren har læst kortet, kan det rives i stykker, og herefter plantes – derved vil naturen forvandle din hilsen til de smukkeste blomster, som både mennesker og dyr kan nyde godt af.

Det er et hit blandt børn at være med til at plante og følge forvandlingen fra kort til blomster.

Med det plantekort børn medfølger en konvolut af kvistpapir med fugtgummieret kuvertlukning. I 4-pakningen medfølger 4 kuverter.

Skal du give en gave til en voksen? Se vores fine kort med illustrationer til alle anledninger

Hvorfor plantekort?

  • Med et plantekort sparer vi på forbruget af træer, da papiret stammer fra genanvendt papir
  • Kortets betydning og omtanke forøges og giver en ekstra oplevelse for modtageren
  • Din hilsen kan få et nyt & meningsfuldt liv

Hvis du har modtaget et plantekort, kan du læse en vejledning her.

Omtænk er et dansk brand med omtankte for naturen og produkter af god kvalitet. Omtænk fokuserer på at “omtænke” nogle af de ting vi har i hjemmet.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 148 × 105 cm
Motiv

Bjørn med ballon, Elefant på måne, Elefant med blomster, Sommerfugle, 4-pak

Varenummer 1507280e
Varenummer 1507280a
Varenummer 1507280b
Varenummer 1507280c
Varenummer 1507280d

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.