Hverdag / Plantekort / Plantekort grafisk
Brand:Omtænk

Plantekort grafisk

Fra 50,00 kr.

Plantekort grafisk er en fin måde at give lidt mere end “bare” et kort. Din hilsen kan plantes og vokse sig til den krydderurt eller blomst der er som motiv på kortet.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Med plantekort grafisk kan du skrive en skøn hilsen til en eller flere du har kært – til fødselsdage eller receptioner, konfirmationer eller bryllupper. Modtageren kan få lov at beholde din hilsen, uden at ende med en stak lykønskningskort, der bare bliver gemt. Kortet kan nemlig blive til en krydderurt eller blomst i vinduet eller i haven, og på den måde altid minde modtageren om netop din hilsen. 

Med plantekort fra Omtænk kan du skrive en kærlig hilsen i et lykønskningskort, og samtidig give modtageren en blomstergave med minder og kærlighed.

Kortene til alle anledninger har de fineste grafiske motiver af planten der kommer ud af kortet. Kortene indeholder plantefrø til krydderurter eller vilde blomster. Kortene findes i 5 varianter: timian, dild, persille, basilikum og wildflower, eller i en 4-pak med et af hvert krydderurte-kort. Kortet med det grafiske motiv “Timian” indeholder altså timianfrø, mens wildflower-kortet indeholder blomsterfrø.

Grundet frøenes forskellige størrelse er overfladen på kortene forskellige. Alle frø er NON-GMO.

Kortet er lavet af genanvendt papir i tyk kvalitet, og indeholder en masse små plantefrø til vilde blomster eller krydderurter. Når modtageren har læst kortet, kan det rives i stykker, og herefter plantes – derved vil naturen forvandle din hilsen til de smukkeste blomster eller krydderurter, som både mennesker og dyr kan nyde godt af.

Med et plantekort grafisk medfølger en konvolut af kvistpapir med fugtgummieret kuvertlukning. I 4-pakningen medfølger 4 kuverter.

Se også vores fine plantekort med illustrationer plantbare kort til børn og plantbare kort alle anledninger.

Hvorfor plantekort?

 • Med et plantekort sparer vi på forbruget af træer, da papiret stammer fra genanvendt papir
 • Kortets betydning og omtanke forøges og giver en ekstra oplevelse for modtageren
 • Din hilsen kan få et nyt & meningsfuldt liv

Hvis du har modtaget et plantekort, kan du læse en vejledning her.

Omtænk er et dansk brand med omtankte for naturen og produkter af god kvalitet. Omtænk fokuserer på at “omtænke” nogle af de ting vi har i hjemmet.

Yderligere information

Vægt N/A
Motiv

Wildflower, Timian, Basilikum, Dild, Persille, 4-pak

Varenummer 1507283f
Varenummer 1507283a
Varenummer 1507283e
Varenummer 1507283d
Varenummer 1507283c
Varenummer 1507283b

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Plantbare lykønskningskort til alle anledninger fra Omtænk
  Fra 50,00 kr.

  Med plantekort til alle anledninger får du et smukt kort, hvor din hilsen kan få nyt liv efter modtagelse – kortet kan plantes og blive til blomster. Kortene har et simpelt og håndmalet udtryk, der gør det perfekt til mange anledninger.

  Vælg muligheder
 • Plantbare lykønskningskort til børn fra OmtænkMiljøvenlige plantbare kort fødselsdagskort julekort plantbare plantekort fra Omtænk
  Fra 50,00 kr.

  Med plantekort til børn kan en kærlig hilsen forvandles til smukke, farverige blomster til stor glæde for både børn og voksne. Illustrationerne er lavet af ‘Oktoberstorm’, og til hver kort er en lille fortælling med et fint budskab.

  Vælg muligheder