Hverdag / Plantekort / Plantekort jul
Brand:Omtænk

Plantekort jul

50,00 kr.

Med plantekort jul får du et smukt kort, hvor din hilsen kan få nyt liv efter modtagelse – kortet kan plantes og blive til blomster. Kortene har et simpelt og julet udtryk.

Køb 3 stk. julekort og få det 3. gratis 

 

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Med plantekort jul kan du skrive en skøn julehilsen til en eller flere du har kært. Modtageren kan få lov at beholde din hilsen, uden at ende med en stak lykønskningskort, der bare bliver gemt. Kortet kan nemlig blive til en plante i vinduet eller i haven, og på den måde altid minde modtageren om netop din hilsen. 

Køb 3 stk. julekort og få det 3. gratis 

Med julekort fra Omtænk kan du skrive en kærlig hilsen i et lykønskningskort, og samtidig give modtageren en blomstergave med minder og kærlighed.

Kortene til jul har de fineste jule-illustrationer. Illustrationerne er neutrale i udtryk.

Kortene indholder wildflower-frø. Alle frø er NON-GMO. Kortet er lavet af genanvendt papir i tyk kvalitet, og indeholder en masse små plantefrø til vilde blomster. Når modtageren har læst kortet, kan det rives i stykker, og herefter plantes – derved vil naturen forvandle din hilsen til de smukkeste blomster, som både mennesker og dyr kan nyde godt af.

Med det plantekort jul medfølger en konvolut af kvistpapir med fugtgummieret kuvertlukning. 

Skal du give en gave til en barn? Se vores fine plantbare kort til børn

Hvorfor plantekort?

  • Med et plantekort sparer vi på forbruget af træer, da papiret stammer fra genanvendt papir
  • Kortets betydning og omtanke forøges og giver en ekstra oplevelse for modtageren
  • Din hilsen kan få et nyt & meningsfuldt liv

Hvis du har modtaget et plantekort, kan du læse en vejledning her.

Omtænk er et dansk brand med omtankte for naturen og produkter af god kvalitet. Omtænk fokuserer på at “omtænke” nogle af de ting vi har i hjemmet.

Yderligere information

Vægt N/A
Motiv

Grønne grene, Rødt snegfnug

Varenummer 1507281bb
Varenummer 1507281dd

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

  • Plantbare lykønskningskort til børn fra OmtænkMiljøvenlige plantbare kort fødselsdagskort julekort plantbare plantekort fra Omtænk
    Fra 50,00 kr.

    Med plantekort til børn kan en kærlig hilsen forvandles til smukke, farverige blomster til stor glæde for både børn og voksne. Illustrationerne er lavet af ‘Oktoberstorm’, og til hver kort er en lille fortælling med et fint budskab.

    Vælg muligheder