Puder og dyner

Filtre
Ok

Økologiske sengetøj til en god nats søvn

Vores søvnbehov ændrer sig med alderen, men en ting er konstant fra start til slut. Det handler selvfølgelig om, hvordan vi gør det mest behageligt for os selv, når vi skal finde frem til drømmeland hver nat. Hos Simpelt.dk har vi i vores sortiment udvalgt de bedste produkter, som alle kan være med til at sikre din gode nattesøvn. 

Simpelt.dk vil gerne gøre en indsats for at du kan sove med god samvittighed, og derfor er alle vores dyner og puder selvfølgelig økologiske og bæredygtige uden at spare på komforten.

Udskift til økologisk sengetøj

I vores webshop kan du både finde økologisk sengetøj, dyner og puder. Vi er meget stolte af vores Kapok-dyner og puder fra Cocoon Compagnye De er både rigtig bløde og varmeregulerende, og er derfor optimale for en god nats søvn. Det er klart vores anbefaling til næste gang du trænger til at få udskiftet din dyne eller pude. 

Det gængse råd til udskiftning af din dyne lyder på, at den skal udskiftes et sted mellem fem og ti år. I løbet af den tid har din dyne sikkert været udsat for lidt af hvert, og komforten i den er med stor sandsynlighed væsentlig mindre, end da du købte den. Når det gælder din pude, er ‘levetiden’ på denne kun omkring to år. Årsagen bag dette er slitagen af din pude er større end slitagen af din dyne. Din pude optager flere bakterier i løbet af en nat, derfor bliver den også hurtigere ‘slidt’ op. Det skal forstås således, at hver person har sin egen kropstemperatur og rutiner, som hver er med til at påvirke brugen af puden.

Vores Kapok-pude er ikke alene blød at sove med, den er også varme- og fugtregulerende på grund af det økologiske kapokfyld. Fyldet kan du også justere takket være lynlåsen i siden på puden. Det er de færreste puder, du selv kan regulere på denne måde, og vi betragter det som en betydelig fordel, når man skal tilpasse sig en ny pude.

Ligesom puden er dynen i kapok også med til at regulere din kropstemperatur alt efter sæsonens temperatur. For de varmblodede, der alligevel altid ender med at sparke dynen af i varmen, vil en kapokdyne med stor sandsynlighed gøre det nemmere rent faktisk at sove med dynen over sig. Hvis man er en frossenpind, vil den være betydelig varmere end en normal bomuldsdyne, eftersom den bruger din egen kropsvarme til at regulere varmen.

Økologisk sengetøj med god samvittighed

En anden måde du kan komme til at sove blødt og drømme sødt er med vores økologiske bomuldssengetøj. Vi vil næsten garantere, at du ikke kommer til at sove blødere end med dette sengetøj, som kan fås i to flotte farver. I modsætning til andet sengetøj, er levetiden på vores økologiske sengetøj længere, og det er på grund af vævningen i stoffet. Så længe du behandler dit økologiske sengetøj med omhu, vil du have glæde af det i virkelig mange nætter. 

Du kan se de forskellige muligheder du har at vælge imellem her på webshoppen.