Junior sengesæt i økologisk bomuld 100×140

449,00 kr.

De lækre sengesæt fra Cocoon i økologisk bomuld er ultra blødt, åndbart og let. Sengetøjet består af både dyne- og pudebetræk og fåes i tre flotte og enkle farver til børn.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507604 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

De bløde junior sengesæt i økologisk bomuld 100×140 fra Cocoon er både enkle og æstetiske i udtrykket, og så er de vævet af 100% økologisk bomuld af høj kvalitet.

Junior sengetøj

Dynebetrækket måler 100x140cm, og passer til vores junior kapokdyne. Pudebetrækket er 40x45cm, og passer til vores kapok juniorpuder. Dynebetrækket lukkes med bindebånd.

Cocoon Company har i udviklingen haft øje for kvalitet og æstetik. Vævningen er helt unik og gør sengetøjet let, åndbart og super blødt. Sengesættet kommer i en pose af økologisk bomuld.

Cocoons junior sengesæt i økologisk bomuld 100×140 er utrolig lækkert og blødt. Vælg mellem farverne Polar Bear White for et lyst og rent udseende, vores Wallaby Brown for et varmt gråbrunt udseende eller Flamingo pink for en fin sart pudder lyserød.

Vaskevejledning

 • Vi anbefaler, at du vasker sengetøjet på 40 grader, for at passe på miljøet og for at passe på sengetøjets unikke vævning. Hvis det er nødvendigt kan sengetøjet vaskes på 60 grader.
 • Det anbefales at du vasker dit sengetøj med et skånsomt og miljøvenligt vaskemiddel, og uden skyllemiddel for at passe godt på både miljøet og metervaren. Du kan evt. bruge vores naturlige sæbebær.
 • Sengetøjet må ikke komme i tørretumbler, men skal luft-tørre
 • For et glattere udseende kan du stryge dit sengetøj.
 • På grund af sengetøjets unikke vævning, bliver sengetøjet kun blødere desto mere du bruger det

Cocoon Company er en dansk familievirksomhed, der producerer produkter med kapok, miljøvenlige produkter til tøjvask og andre miljøvenlige produkter til husholdningen. Cocoon Company fokuserer på naturlighed, økologi og allergivenlighed.

Yderligere information

Farve

Polar Bear White, Wallaby Brown, Flamingo Pink

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Økologisk kapok juniorpude allergivenlig bæredygtig
  179,00 kr.

  Økologisk kapok juniorpude fra Cocoon Company er en virkelig lækker hovedpude. Puden er fyldt med kapok, som er rigtig godt varme- og fugtregulerende. Puden er vegansk, og har en lynlås i betrækket, så du selv kan regulere mængden af kapokfyld helt efter dine præferencer.

  Kapok juniorpude er allergivenlig og fri for skadelige kemikalier.

 • 649,00 kr.

  Økologisk kapok juniordyne fra Cocoon Company. Dynen er fyldt med kapok, som er både varme- og fugtregulerende. Kapokfiberens lethed regulerer varmen omkring kroppen og transporterer overskydende varme og fugt væk. Dynen er vegansk og sikrer en dejlig nattesøvn, som hverken er for varm eller for kold.

 • Naturlig vegansk pletfjerner miljørigtig god for miljøer uden kemi
  59,00 kr.

  Naturlig pletfjerner i blok fra Cocoon Company. Det er et vegansk, naturligt produkt – og et virkelig godt alternativ til almindelige kemikaliebaserede pletfjernere. Pletfjerneren er utrolig effektiv, og samtidig skånsom mod dit tøj og miljøet.

 • Økologiske sæbebær sæbenødder naturlig tøjvask uden kemi
  Fra 69,00 kr.

  Sæbebær er et naturligt & økologisk vaskemiddel uden parfume eller andre tilsætningsstoffer. De økologiske sæbebær kan købes á 250 g, 500 g og 1 kg.

  Vælg muligheder