Øjenpude med hvedekerner

189,00 kr.

Øjenpude med hvedekerner. Puden er lavet i hør med økologiske hvedekerner som fyld. Kan varmes eller køles i fryseren og er velegnet til at lindre og give ro. Øjenpuden findes i flere farver.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507163 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Øjenpude med hvedekerner fra svenske Terrible Twins i hør. Puden er fyldt med økologiske og KRAV-certificerede hvedekerner. Puden kan holde på enten varme eller kulde, da indholdet af hvedekerner absorberer varmen.

Puden måler 30 x 12 cm. Ønsker du en større varmepude, se vores varmepude med hvedekerner. Du kan læse mere om hør i vores blogindlæg her.

Øjenpude med hvedekerner har flere funktioner

  • Varmepude
    Læg puden i mikroovnen i ca. 30 sekunder på 750 watt, og den er lun, når den kommer ud. Kan også varmes i ovnen i 5-10 min ved 125 grader. Sørg for, at puden ikke rører siderne på ovn/mikroovn. Puden kan lægges alle steder på kroppen, i en kold barnevogn eller andet.
  • Kølepude
    Læg puden i fryseren i 10-15 min, og brug den som kølepude over øjnene eller hvor der skal køles. Kan med fordel opbevares i anden stofpose, så den ikke tager eventuel luft fra fryseren. Kølepuden kan lindre og mindske spændinger, og kan være god ved fx skader.
  • Afspændning
    Puden er velegnet til afspænding og meditation. Når puden hviler over øjnene bliver det mørkt og dens vægt tynger blidt øjnene til at slappe af.

Terrible Twins er et svensk brand, der specialiserer sig i hør-produkter. De ønsker at bringe fokus på produkter af naturligt og ubleget hør. Øjenpuderne produceres i Sverige.

Yderligere information

Vægt N/A
Farve

Grøn, Orange, Sand, Blå

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *