Sengesæt i økologisk bomuld 140×220

799,00 kr.

De lækre sengesæt fra Cocoon i økologisk bomuld i 140×220 er ultra blødt, åndbart og let. Sengetøjet består af både dyne- og pudebetræk og fåes i tre enkle smukke farver både til børn og voksne.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507602 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

De bløde sengesæt i økologisk bomuld 140×220 fra Cocoon er både enkle og æstetiske i udtrykket, og så er de vævet af 100% økologisk bomuld af høj kvalitet.

Dynebetrækket måler 140x220cm, og passer til vores økologiske kapok-dyne 140×220 og sommerdyne. Pudebetrækket er 60x63cm, og passer til vores økologisk kapok-puder. Både dyne og pude er fyldt med det lækre, og utrolig bløde kapokfyld, der er både varme- og frugtregulerende.

Cocoon Company har i udviklingen haft øje for kvalitet og æstetik. Vævningen er helt unik og gør sengetøjet let, åndbart og super blødt. Sengesættet kommer i en pose af økologisk bomuld.

Cocoons sengesæt i økologisk bomuld 140×220 er utrolig lækkert og blødt. Vælg mellem farverne Polar Bear White for et lyst og rent udseende, Wallaby Brown for et varmt gråbrunt udseende eller Flamingo pink, for en fin sart pudder lyserød.

Se også vores smukke loungewear – Janesættet er lavet af glat og blød Tencel satin, og har et klassisk og tidsløst design. Carolinesættet er tykt og behageligt, og er lavet af en blød kombination af økologisk hør og økologisk bomuld.

Vaskevejledning

 • Vi anbefaler, at du vasker sengetøjet på 40 grader, for at passe på miljøet og for at passe på sengetøjets unikke vævning. Hvis det er nødvendigt kan sengetøjet vaskes på 60 grader.
 • Det anbefales at du vasker dit sengetøj med et skånsomt og miljøvenligt vaskemiddel, og uden skyllemiddel for at passe godt på både miljøet og metervaren. Du kan evt. bruge vores naturlige sæbebær.
 • Sengetøjet må ikke komme i tørretumbler, men skal luft-tørre
 • For et glattere udseende kan du stryge dit sengetøj.
 • På grund af sengetøjets unikke vævning, bliver sengetøjet kun blødere desto mere du bruger det

Cocoon Company er en dansk familievirksomhed, der producerer produkter med kapok, miljøvenlige produkter til tøjvask og andre miljøvenlige produkter til husholdningen. Cocoon Company fokuserer på naturlighed, økologi og allergivenlighed.

Yderligere information

Farve

Polar Bear White, Wallaby Brown, Flamingo Pink

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Cocoon økologisk kapok sommerdyne
  Fra 899,00 kr.

  Økologisk kapok sommerdyne fra Cocoon Company. Dynen er fyldt med kapok, som er både varme- og fugtregulerende. Kapokfiberens lethed regulerer varmen omkring kroppen og transporterer overskydende varme og fugt væk fra kroppen. Dynen er vegansk og fås også i en lidt tykkere helårsdyne samt som juniordyne.

  Vælg muligheder
 • Caroline bukser natbukser økologisk bomuld økologisk hør nattøj Underprotection
  700,00 kr.

  De flotte Caroline bukser er en klassisk blød natbuks – men kan også bruges til hverdag med en t-shirt eller anden trøje. Bukserne har et pænt og feminint udtryk, bindebånd i taljen og en tyk kvalitet af økologisk bomuld og økologisk hør.

  Vælg muligheder
 • Økologisk pude vegansk Cocoon Company
  399,00 kr.

  Økologisk kapok-pude fra Cocoon Company er en virkelig lækker pude. Pudens er fyldt med kapok, som er rigtig godt varme- og fugtregulerende. Puden er vegansk. Kapok-puden har en lynlås i betrækket, så du selv kan regulere mængden af kapokfyld helt efter dine præferencer.

 • Økologisk dyne kapok på Cocoon Company vegansk
  1.399,00 kr.

  Cocoon Companys økologiske kapok-dyne 140×200 er en virkelig lækker dyne. Dynens er fyldt med kapok, som er rigtig godt varme- og fugtregulerende, og så har den god isoleringsevne. Kapokfiberens lethed regulerer varmen omkring kroppen og transporterer overskydende varme og fugt væk fra kroppen. Dynen er vegansk