Sengesæt i økologisk bomuld dobbeltdyne 200×200

1.249,00 kr.

De lækre sengesæt fra Cocoon i økologisk bomuld er ultra blødt, åndbart og let. Sengetøjet består af både dyne- og to pudebetræk og fåes i tre enkle smukke farver både til børn og voksne.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507603 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

De bløde sengesæt i økologisk bomuld dobbeltdyne 200×200 fra Cocoon er både enkle og æstetiske i udtrykket, og så er de vævet af 100% økologisk bomuld af høj kvalitet. Sættet indeholder et stort dynebetræk og to pudebetræk.

Dynebetrækket måler 140x200cm, og passer til vores økologiske kapok-dobbeltdyne. De to pudebetræk er 60x63cm, og passer til vores økologiske kapokpuder. Både dyne og pude er fyldt med det lækre, og utrolig bløde kapokfyld, der er både varme- og frugtregulerende.

Cocoon Company har i udviklingen haft øje for kvalitet og æstetik. Vævningen er helt unik og gør sengetøjet let, åndbart og super blødt. Sengesættet kommer i en pose af økologisk bomuld.

Cocoons sengesæt i økologisk bomuld til dobbeltdyne 200×200 er utrolig lækkert og blødt. Vælg mellem farverne Polar Bear White for et lyst og rent udseende, Wallaby Brown for et varmt gråbrunt udseende eller Flamingo pink, for en fin sart pudder lyserød.

Vaskevejledning

  • Vi anbefaler, at du vasker sengetøjet på 40 grader, for at passe på miljøet og for at passe på sengetøjets unikke vævning. Hvis det er nødvendigt kan sengetøjet vaskes på 60 grader.
  • Det anbefales at du vasker dit sengetøj med et skånsomt og miljøvenligt vaskemiddel, og uden skyllemiddel for at passe godt på både miljøet og metervaren. Du kan evt. bruge vores naturlige sæbebær.
  • Sengetøjet må ikke komme i tørretumbler, men skal luft-tørre
  • For et glattere udseende kan du stryge dit sengetøj.
  • På grund af sengetøjets unikke vævning, bliver sengetøjet kun blødere desto mere du bruger det

Cocoon Company er en dansk familievirksomhed, der producerer produkter med kapok, miljøvenlige produkter til tøjvask og andre miljøvenlige produkter til husholdningen. Cocoon Company fokuserer på naturlighed, økologi og allergivenlighed.

Yderligere information

Farve

Polar Bear White, Wallaby Brown, Flamingo Pink

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.