Sengesæt i økologisk bomuld

749,95 kr.

De lækre sengesæt fra Cocoon i økologisk bomuld er ultra blødt, åndbart og let. Sengesættet består af dyne- og pudebetræk. Sættet fåes i to enkle farver.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507269 Kategorier: ,

Beskrivelse

De bløde sengesæt i økologisk bomuld fra Cocoon er både enkle og æstetiske i udtrykket, og så er de vævet af 100% økologisk bomuld af høj kvalitet.

Dynebetrækket måler 140x200cm og pudebetrækket 60x63cm. Dynebetrækket lukkes med bindebånd.

Cocoon Company har i udviklingen haft øje for kvalitet og æstetik. Vævningen er helt unik og gør sengetøjet let, åndbart og super blødt. Sengesættet kommer i en pose af økologisk bomuld.

Cocoons sengesæt i økologisk bomuld er utrolig lækkert og blødt. Vælg mellem farverne Polar Bear White for et lyst og rent udseende, eller vores Wallaby Brown for et varmt gråbrunt udseende.

Hvis du ønsker at fuldende et blødt og økologisk sovemiljø, så se vores kapok-dyne og kapok-pude. Vi har også flot og blødt stribet økologisk bomulds-sengetøj.

Vaskevejledning

  • Vi anbefaler, at du vasker sengetøjet på 40 grader, for at passe på miljøet og for at passe på sengetøjets unikke vævning. Hvis det er nødvendigt kan sengetøjet vaskes på 60 grader.
  • Det anbefales at du vasker dit sengetøj med et skånsomt og miljøvenligt vaskemiddel, og uden skyllemiddel for at passe godt på både miljøet og metervaren. Du kan evt. bruge vores naturlige sæbebær.
  • Sengetøjet må ikke komme i tørretumbler, men skal luft-tørre
  • For et glattere udseende kan du stryge dit sengetøj.
  • På grund af sengetøjets unikke vævning, bliver sengetøjet kun blødere desto mere du bruger det

Cocoon Company er en dansk familievirksomhed, der producerer produkter med kapok, miljøvenlige produkter til tøjvask og andre miljøvenlige produkter til husholdningen. Cocoon Company fokuserer på naturlighed, økologi og allergivenlighed.

Yderligere information

Farve

Polar Bear White, Wallaby Brown

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sengesæt i økologisk bomuld”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

  • Økologisk kapok-dyne

    1.399,00 kr.