Varmepude med hvedekerner

249,00 kr.

Varmepude med økologiske hvedekerner i hørpose. Puden kan bruges lun eller køles ned i fryseren, og kan lindre smerter og virke afslappende.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507528 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Varmepude med hvedekerner fra svenske Terrible Twins i hør. Puden er fyldt med økologiske og KRAV-certificerede hvedekerner. Puden kan holde på enten varme eller kulde, da indholdet af hvedekerner absorberer varmen.

Puden måler 50 x 18 cm. Ønsker du en mindre pude, kan du se vores øjenpude. Du kan læse mere om hør i vores blogindlæg her.

Øjenpude med flere funktioner

  • Varmepude
    Læg puden i mikroovnen i ca. 30 sekunder på 750 watt, og den er lun, når den kommer ud. Kan også varmes i ovnen i 5-10 min ved 125 grader. Sørg for, at puden ikke rører siderne på ovn/mikroovn. Puden kan lægges alle steder på kroppen, i en kold barnevogn eller andet. Varmepuden er perfekt ved menstruationssmerter.
  • Kølepude
    Læg puden i fryseren i 10-15 min, og brug den som kølepude over øjnene eller hvor der skal køles. Kan med fordel opbevares i anden stofpose, så den ikke tager eventuel luft fra fryseren. Kølepuden kan lindre og mindske spændinger, og kan være god ved fx skader. Kølepuden er rigtig god, ved ømme knæ eller ankler, da den ikke er direkte frossen mod huden, men blot afkøler musklerne.
  • Afspændning
    Puden er velegnet til afspænding og meditation. Når puden hviler over øjnene bliver det mørkt og dens vægt tynger blidt øjnene til at slappe af.

Terrible Twins er et svensk brand, der specialiserer sig i hør-produkter. De ønsker at bringe fokus på produkter af naturligt og ubleget hør. Øjenpuderne produceres i Sverige.

Yderligere information

Farve

Grøn, Orange, Sand, Blå

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *